Ännu fler Les Mills-klasser på våra hotell!

2017-06-07
Jessica E
Tycker du om att träna och röra på dig, eller är nybörjade men sugen på att testa? Oavsett hur och hur ofta du vill träna på semestern kan Les Mills varierande träningsklasser vara något för dig. Testa ett Les Mills-pass - du kommer inte att ångra dig!

En bra start på dagen

Vakna upp i semesterbädden och ge dig ut i den varma luften. Att starta dagen med ett Les Mills-pass är inte bara uppiggande utan ger dig mer energi till att utforska ditt resmål under resten av dagen. På TUIs Family Life-hotell finns det många typer av pass att välja mellan, bland annat

BODY BALANCE™

, vilket kan vara det perfekta valet på morgonen. Klassen är yogainspirerad och sägs förstärka både kropp och sinnen.

les-mills-tui-1
Vakna upp med BODY BALANCE™ samtidigt som du blickar ut över havet.

Bygg upp din styrka

Varför inte göra din semestervecka till något annorlunda och roligt? Häng på resten av gruppen och kliv in i

CXWORX™

, ett mer intensivt styrketräningspass där du låter musklerna jobba rejält. På Family Life-hotellen erbjuds även härliga varierade buffér att gotta sig i - så du behöver inte gå hungrig efter träningspassen. Varva din träning med vackra promenader längs havet, aktiviteter kring poolen eller varför inte bara skönt solstolshäng med en bok i högsta hugg?

Var trendig med de nya passen

Denna sommar introduceras även två nya av Les Mills träningspass hos TUI:

BODYCOMBAT™

och

SH'BAM™

. Den sistnämda är en riktig favorit, fartfylld dansgympa! Varför inte passa på att skaka rumpa när du väl är på plats i exempelvis Spanien?

les-mills-tui-4
Under palmerna är det skön skugga, perfekt för lite yoga.

Kom ihåg att träning är roligt, och med Les Mills kan du få en bra grund till en bättre hälsa på semestern - och för resten av livet.
Här kan du läsa mer om vilka hotell du kan boka med TUI för att starta din Les Mills-resa!

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår

Vill du veta exakt vad din semesterresa kommer att kosta och att det alltid finns mat som hela familjen gillar? Då kan det vara läge att boka ett hotell där All Inclusive ingår i priset. Här listar vi hotell på Kanarieöarna där All Inclusive ingår i priset.
Towe A Towe A 2019-08-20

5 bästa destinationer för cykling

Här är några av de allra bästa destinationerna i Europa för dig som ville cykla. Följ med längs de vita vägarna i Italien, de franko-germanska Alsace och de utmanande bergen på Mallorca. Läs vidare för tips på hur du får en cykelsemester med fantastiska landskap, mysiga byar och badplatser.
Hanna P Hanna P 2019-08-14