Ännu fler Les Mills-klasser på våra hotell!

2017-06-07
Jessica E
Tycker du om att träna och röra på dig, eller är nybörjade men sugen på att testa? Oavsett hur och hur ofta du vill träna på semestern kan Les Mills varierande träningsklasser vara något för dig. Testa ett Les Mills-pass - du kommer inte att ångra dig!

En bra start på dagen

Vakna upp i semesterbädden och ge dig ut i den varma luften. Att starta dagen med ett Les Mills-pass är inte bara uppiggande utan ger dig mer energi till att utforska ditt resmål under resten av dagen. På TUIs Family Life-hotell finns det många typer av pass att välja mellan, bland annat

BODY BALANCE™

, vilket kan vara det perfekta valet på morgonen. Klassen är yogainspirerad och sägs förstärka både kropp och sinnen.

les-mills-tui-1
Vakna upp med BODY BALANCE™ samtidigt som du blickar ut över havet.

Bygg upp din styrka

Varför inte göra din semestervecka till något annorlunda och roligt? Häng på resten av gruppen och kliv in i

CXWORX™

, ett mer intensivt styrketräningspass där du låter musklerna jobba rejält. På Family Life-hotellen erbjuds även härliga varierade buffér att gotta sig i - så du behöver inte gå hungrig efter träningspassen. Varva din träning med vackra promenader längs havet, aktiviteter kring poolen eller varför inte bara skönt solstolshäng med en bok i högsta hugg?

Var trendig med de nya passen

Denna sommar introduceras även två nya av Les Mills träningspass hos TUI:

BODYCOMBAT™

och

SH'BAM™

. Den sistnämda är en riktig favorit, fartfylld dansgympa! Varför inte passa på att skaka rumpa när du väl är på plats i exempelvis Spanien?

les-mills-tui-4
Under palmerna är det skön skugga, perfekt för lite yoga.

Kom ihåg att träning är roligt, och med Les Mills kan du få en bra grund till en bättre hälsa på semestern - och för resten av livet.
Här kan du läsa mer om vilka hotell du kan boka med TUI för att starta din Les Mills-resa!

Liknande inlägg

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga buffert. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker utan att tänka på något. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Vandra i Kroatien

Sugen på vandring i vackra Kroatien? Här tipsar vi dig om härliga vandringar du kan dig ut på i Dalmatiens berg, kring sjöarna i Plitvices nationalpark, till Krkas berömda vattenfall och mellan värdshus och vingårdar på ön Brac.
Johanna N Johanna N 2019-06-19

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10