Ännu fler Les Mills-klasser på våra hotell!

2017-06-07
Jessica E
Tycker du om att träna och röra på dig, eller är nybörjade men sugen på att testa? Oavsett hur och hur ofta du vill träna på semestern kan Les Mills varierande träningsklasser vara något för dig. Testa ett Les Mills-pass - du kommer inte att ångra dig!

En bra start på dagen

Vakna upp i semesterbädden och ge dig ut i den varma luften. Att starta dagen med ett Les Mills-pass är inte bara uppiggande utan ger dig mer energi till att utforska ditt resmål under resten av dagen. På TUIs Family Life-hotell finns det många typer av pass att välja mellan, bland annat

BODY BALANCE™

, vilket kan vara det perfekta valet på morgonen. Klassen är yogainspirerad och sägs förstärka både kropp och sinnen.

les-mills-tui-1
Vakna upp med BODY BALANCE™ samtidigt som du blickar ut över havet.

Bygg upp din styrka

Varför inte göra din semestervecka till något annorlunda och roligt? Häng på resten av gruppen och kliv in i

CXWORX™

, ett mer intensivt styrketräningspass där du låter musklerna jobba rejält. På Family Life-hotellen erbjuds även härliga varierade buffér att gotta sig i - så du behöver inte gå hungrig efter träningspassen. Varva din träning med vackra promenader längs havet, aktiviteter kring poolen eller varför inte bara skönt solstolshäng med en bok i högsta hugg?

Var trendig med de nya passen

Denna sommar introduceras även två nya av Les Mills träningspass hos TUI:

BODYCOMBAT™

och

SH'BAM™

. Den sistnämda är en riktig favorit, fartfylld dansgympa! Varför inte passa på att skaka rumpa när du väl är på plats i exempelvis Spanien?

les-mills-tui-4
Under palmerna är det skön skugga, perfekt för lite yoga.

Kom ihåg att träning är roligt, och med Les Mills kan du få en bra grund till en bättre hälsa på semestern - och för resten av livet.
Här kan du läsa mer om vilka hotell du kan boka med TUI för att starta din Les Mills-resa!

Liknande inlägg

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14

Sportklättring på Kalymnos

Googla ordet klättring, och snart sitter du och läser om den grekiska ön Kalymnos. Bland sportklättrare har den samma status som Michelinkrogar har för foodies. Varför? Vi har tagit reda på svaret och träffat en expert som själv har hängt som en apekatt under öns överhängande klippor.
Astrid S Astrid S 2019-01-30

Toppval på Kap Verde - Melia Hotels

Sal på Kap Verde har många härliga hotell. Här tipsar vi om tre toppval vid stranden norr om Santa Maria. Ett hotell för bara vuxna och två hotell som passar utmärkt om du reser med barn eller utan.
Towe A Towe A 2018-11-21

RIU Hotell använder miljövänliga sugrör

Sedan 1 juni 2018 erbjuder RIU Hotels & Resorts återvinningsbara sugrör på sina hotell i Spanien och Portugal. 1 juli började de med samma sak på Kap Verde. På samma sätt hoppas RIU kunna införa detta på sina hotell i Mexico och Karibien från och med 2019.
Towe A Towe A 2018-09-12