Säkra biljetter till jubileet för Fantomen på Operan på Broadway

2018-02-07
Towe A
Fantomen på Operan firar 30 år på Broadway i New York. Peter Jöback har fått äran att vara med i jubileumsföreställningen i januari-mars och på TUI har vi laddat upp med ett gäng biljetter.

Fantomen på Operan har setts av över 140 miljoner människor i hela världen och nu firar musikalen 30 år på Broadway. Peter Jöback spelade huvudrollen i musikalen i New York 2013 som förste europé och forsatte sedan att spela rollen på Cirkus i Stockholm. Nu i januari är han tillbaka på Broadway för det stora jubileet, spelperiod januari-mars.
Passa på att börja det nya året med en weekend i New York och se denna historiska föreställning. TUI har säkrat upp med biljetter till detta event, köp dem här. Självklart har vi också biljetter till andra storstäder så ha koll på Ticmate.
För mer tips om New York, läs New York i mitt hjärta, där du får tips på restauranger och sevärdheter. En vår weekend i New York är ju heller aldrig fel!

Fantomen på Operan.

Liknande inlägg

Udda museer jorden runt

Här är guiden till några av världens mest märkliga museer. Knasiga men kul. Ofta små och drivna av eldsjälar. Läs vidare om du alltid drömt om att få se en samling av valpenisar, snabbnudlar eller gräsklippare.
Astrid S Astrid S 2019-03-15

Romantisk weekend - 6 hotelltips

Alla hjärtans dag igen, kanske har du glömt bort det eller så tycker du bara att det är kommersiellt trams. Eller så är du en hopplös romantiker och tycker att denna dag är den bästa på hela året. Hur som helst, varför inte överraska din älskling med en romantisk weekend? Som tur är bor vi nära många drömmiga städer i Europa. Och för att sätta guldkant på resan har vi samlat ihop några riktigt romantiska hotell.
Marie L Marie L 2019-02-14

Packlista för vandring

En packlista för vandring ser olika ut beroende på om du ska vandra i Alperna, i svenska skogar eller längs med kusten i Cinque Terre och om du reser med eller utan barn. Hur länge du ska vandra påverkar givetvis också – är det en dagstur, ett par dagar eller en hel vecka? Här har du ett par tips på vad du ska packa för att få en skön vandringssemester.
Hanna P Hanna P 2019-01-28

Paddelsurfing – bästa semesterträningen

Paddelsurf är en aktivitet som passar dig som vill ha avkoppling, adrenalinkickar, en aktivitet som är både roligt och bra träning eller ett annorlunda sätt att åka på sightseeing. Här får du 5 anledningar att surfa på semester och 5 drömdestinationer för paddelsurfing!
Hanna P Hanna P 2019-01-13