2017-07-07

Visste du att Bamseklubben fyller 35 år i år?

Bamseklubben fyller 35 år 2017! Bamseklubben är TUIs populära klubb som barn 3–5 år kan vara med i när de bor på våra TUI Blue For Families-hotell. Att fylla 35 år är ganska stort och vad är mer passande än att fira det med en egen app? Sedan i maj finns Bamseklubbs-appen där du brukar ladda ner dina appar. På så sätt kan du och dina barn ta del av Bamseklubbens värld innan, under och efter semestern.

Stor och stark men inte ensam

Trots att Bamse både är världens snällaste och världens starkaste björn behöver han hjälp med alla barnen. Det får han av våra Bamseklubbsledare. En av dem är Ellinor Larsson som är Bamseklubbsledare på TUI Blue Bahia Feliz på Gran Canaria. Så här säger hon om sitt jobb, Bamseklubben och Bamseklubbens barn:

Varför är du Bamseklubbsledare?

"Jag älskar att resa och jobba med barn! Bamseklubben är otroligt genomtänkt och bjuder på många aktiviteter, så det blir aldrig enformigt."

Vilken aktivitet brukar vara mest populär bland barnen?

"När piraterna kommer på besök brukar vara en stor favorit."

Vilken aktivitet tycker du själv är roligast?

"Det magiska skåpet som vi öppnar tillsammans med barnen varje dag, och ingen av oss vet vilken aktivitet som gömmer sig där inne! Barnens reaktion varje gång man öppnar skåpet är nog den största anledningen till att jag älskar det här jobbet."

Har du något tips på hur man får en bra barnsemester utanför Bamseklubben?

"Vi ordnar dagligen massor med aktiviteter på hotellet för hela familjen. Medan barnen leker med clownerna Coco och Charlie kan ni luta er tillbaka i solstolen och njuta!"

Bamse ett trumtryck bort

Med Bamseklubbs-appen kommer dina barn att kunna spela, sjunga, dansa och lära sig tillsammans med Bamse innan, under och efter semestern. Du vet väl att Bamse även finns på Youtube. Roliga filmer för alla åldrar och perfekt för Bamseklubbs-sugna barn som minns tillbaka eller ser fram emot nästa semester.
Här kan du läsa mer om Bamse och Bamseklubben!

Det bästa med Bamseklubben är att...

... den är kostnadsfri
... den finns på alla TUI Family Life-hotell
... ingen förbokning krävs
... klubben är ett roligt och tryggt sätt att få nya semesterkompisar
... barnen får en t-shirt och en vattenflaska

Bamse - ett tumtryck bort

Med Bamseklubbs-appen kommer dina barn att kunna spela, sjunga, dansa och lära sig tillsammans med Bamse innan, under och efter semestern. Ladda ner appen i App Store här och i Google Play här, och häng med på Bamses roliga äventyr. Det är faktiskt barn som har varit med och tagit fram appen. Här kan du läsa mer om hur det gick till när barn utvecklade Bamseklubbens app.

Och du vet väl att Bamse även finns på Youtube? Roliga filmer för alla åldrar och perfekt för Bamseklubb-sugna barn som minns tillbaka eller ser fram emot nästa semester.

Här kan du läsa mer om Bamse och Bamseklubben!

Liknande inlägg

Hotellfavoriter i och omkring Dubai

Letar du efter ett hotell i Dubai ska du läsa mer här. Där finns allt du kan önska dig – fina stränder, imponerande hotell och shopping i högsta divisionen. Men bland alla de eleganta hotellen kan det vara svårt att hitta just det som passar dig. Så här hittar du en lista med fem favoriter som passar både familjer och vuxna som reser utan barn.
Astrid S Astrid S 2019-12-20

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28

Symphony of the Seas – världens största kryssningsfartyg

Världens största kryssningsfartyg Symphony of the Seas lever upp till sin titel. Egentligen handlar det inte om vem som är störst men ska man få plats med en park, flera stadsdelar, ett 20-tal restauranger och en hel del annat – då måste man helt enkelt bygga ett väldigt stort kryssningsfartyg.
Sara E Sara E 2019-06-13

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08