Visste du att Bamseklubben fyller 35 år i år?

Bamseklubben fyller 35 år 2017! Bamseklubben är TUIs populära klubb som barn 3–5 år kan vara med i när de bor på våra TUI Blue For Families-hotell. Att fylla 35 år är ganska stort och vad är mer passande än att fira det med en egen app? Sedan i maj finns Bamseklubbs-appen där du brukar ladda ner dina appar. På så sätt kan du och dina barn ta del av Bamseklubbens värld innan, under och efter semestern.

Stor och stark men inte ensam

Trots att Bamse både är världens snällaste och världens starkaste björn behöver han hjälp med alla barnen. Det får han av våra Bamseklubbsledare. En av dem är Ellinor Larsson som är Bamseklubbsledare på TUI Blue Bahia Feliz på Gran Canaria. Så här säger hon om sitt jobb, Bamseklubben och Bamseklubbens barn:

Varför är du Bamseklubbsledare?

"Jag älskar att resa och jobba med barn! Bamseklubben är otroligt genomtänkt och bjuder på många aktiviteter, så det blir aldrig enformigt."

Vilken aktivitet brukar vara mest populär bland barnen?

"När piraterna kommer på besök brukar vara en stor favorit."

Vilken aktivitet tycker du själv är roligast?

"Det magiska skåpet som vi öppnar tillsammans med barnen varje dag, och ingen av oss vet vilken aktivitet som gömmer sig där inne! Barnens reaktion varje gång man öppnar skåpet är nog den största anledningen till att jag älskar det här jobbet."

Har du något tips på hur man får en bra barnsemester utanför Bamseklubben?

"Vi ordnar dagligen massor med aktiviteter på hotellet för hela familjen. Medan barnen leker med clownerna Coco och Charlie kan ni luta er tillbaka i solstolen och njuta!"

Bamse ett trumtryck bort

Med Bamseklubbs-appen kommer dina barn att kunna spela, sjunga, dansa och lära sig tillsammans med Bamse innan, under och efter semestern. Du vet väl att Bamse även finns på Youtube. Roliga filmer för alla åldrar och perfekt för Bamseklubbs-sugna barn som minns tillbaka eller ser fram emot nästa semester.
Här kan du läsa mer om Bamse och Bamseklubben!

Det bästa med Bamseklubben är att...

... den är kostnadsfri
... den finns på alla TUI Family Life-hotell
... ingen förbokning krävs
... klubben är ett roligt och tryggt sätt att få nya semesterkompisar
... barnen får en t-shirt och en vattenflaska

Bamse - ett tumtryck bort

Med Bamseklubbs-appen kommer dina barn att kunna spela, sjunga, dansa och lära sig tillsammans med Bamse innan, under och efter semestern. Ladda ner appen i App Store här och i Google Play här, och häng med på Bamses roliga äventyr. Det är faktiskt barn som har varit med och tagit fram appen. Här kan du läsa mer om hur det gick till när barn utvecklade Bamseklubbens app.

Och du vet väl att Bamse även finns på Youtube? Roliga filmer för alla åldrar och perfekt för Bamseklubb-sugna barn som minns tillbaka eller ser fram emot nästa semester.

Här kan du läsa mer om Bamse och Bamseklubben!