2019-04-11

9 skäl att besöka TUI Family Life (+1 bonus)

Passa på att ge hela familjen semester. På TUI Family Life får så väl barn som vuxna riktigt avkoppling med guldkant. Här listar vi varför TUI Family Life är det bästa valet för en perfekt familjesemester.

1. Rum för hela familjen

På TUI Family Life finns rum får både små och stora familjer. Bo i hotellrum eller lägenhet som faktiskt är designad för familjer. Och varför inte uppgradera till swim-up och göra bomben från altanen? Är ni en familj med blötdjur och vill helst slippa att alls gå på torra land på semestern kan ni boka ett Family Life med vattenland som TUI Family Life Aegean Blue, TUI Family Life Aegean Park eller TUI Family Life Tropical Resort.

2. Pooler för alla smaker

Vill du ha lugnt poolhäng? Eller en pool där allt händer? Flera pooler och barnpooler? Vore det bra med en solskyddad babypool för de allra minsta familjemedlemmarna? Lugn! TUI Family Life har både stora poolområden, ytor och flera olika pooler. Du kan slappa med en god bok i solstolen medan resten av familjen har vattenkrig i en pool, mycket längre bort.

pool family life
Babypool, barnpool, aktivitetspool eller lugn pool - poolvalet är ditt!

3. Ha hela boendet i appen

Hemma kan det vara svårt att ha stenkoll och du måste själv fundera på vad det blir till middag. På TUI Family Life är det bara att kika i appen. Sugen på en rolig show eller skönt träningspass? Det finns också i appen! När kommer Bamse, vilken dag är minigolfsturneringen eller chokladpartyt? Kolla appen! På flygresan finns dessutom Bamse-appen för de små. Läs mer här.

4. Barnklubb från 0-11 år & Hangout för tonåringarna

Semestern kan aldrig bli tråkig när du kan hänga med Bamse på skattjakt, äta dig proppmätt på pizzaparty och besegra mamma eller pappa i vattenkrig. Dessutom får barnen chansen att lära sig något nytt - vad sägs om att resa runt världen eller göra spännande experiment? Vi har Babyclub 0-3 år, Bamseklubben för barn 3-5 år och @611 för 6-11 år. För de lite äldre (och coolare) finns The Hangout – en garanterat föräldrafri-zon (med WiFi). Dessutom slipper du köer - allt kan bokas i vår app (se ovan).

5. All Inclusive med hög klass

På TUI Family Life har du alltid minst två restauranger att välja mellan. Du kan ha stora bufféer med allt och lite till, samt à la carte när du är på det humöret. Den matglada familjen blir nöjd, den kräsna och svårflörtade likaså. Barn äter gratis upp till 12 år och har en egen buffé med sina favoriter och kanske blir det lite enklare att fresta med tzatziki i den grekiska ö-världen än hemma i köket?

Även familjens vegetarianer och veganer kan hitta semesterns favoriträtt, liksom allergiker och speciella dieter. Välutbildade kockar lagar mat i öppna kök, det finns alltid en stor salladsbuffé och ingen dag är den andra lik.

all inclusive tui
Det finns något för alla i matväg på TUI Family Life.

6. Gym och Les Mills klasser

Ta med din träning på semestern. Med välutrustat gym, Les Mills pass utan extra kostnad och du har alla möjligheter att träna på din resa. Eller ligg kvar i solstolen med en trave böcker om du föredrar att titta på träning på semestern.

träning Family Life
Förena nytta med nöje och träna på din semester.

7. Shower varje kväll

Vare sig du gillar Bamse, clowner, schlager eller musikal så har vi en show för dig. För dig med teaterapor eller bara nyfikna barn så får de även chans att vara med i ”Step up and Move” och visa sina kunskaper på stora scenen.

8. Gratis wifi

Självklart kan du dela din härliga semester med allt och alla. Vi har gratis wifi i rummen, kring poolen och i restaurangerna. Perfekt också för att kunna kolla appen och planera din semester.

wifi tui
Var uppkopplad dygnet runt eller koppla ned under din semester. Valet är ditt!

9. Simskola för alla

På våra TUI Family Life kan alla från 5 år lära sig simma (är du med två veckor ger vi dessutom första simtagsgaranti!) Det finns också plask- och lek för de som fyllt 4 för att få vattenvana.

Men det är inte bara barnen som kan lära sig nåt nytt på semestern. Ta chansen och bli en baddare på crawl på din semester!

simskola tui
Lär dig simma på TUI Family Life.

Men viktigaste av allt

Är att våra TUI Family Life-hotell är gjorda för en enda sak. Att ni ska få stunder tillsammans som ni ska minnas för resten av livet. Den där chokladfontänen vid middagsbordet, hissturen med Bamse, vattenmelonen på stranden eller yogan i soluppgången blir så mycket bättre när ni är tillsammans. Och att alla i sällskapet får semester på sitt bästa sätt.

tui family
Det bästa är minnena ni skapar tillsammans.

Vi har TUI Family Life hotell runt om i världen. Läs mer här och hitta ditt favorithotell.