2019-05-06

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.

1. TUI Family Life Tropical Resort

TUI Family Life Tropical Resort kan du lätt hitta den perfekta bilden. Ett alternativ är gå ned till stranden (se bild nedan), låt barn/vuxna gå i mitten av parasollerna i pastellfärgade kläder och där har du den! Detta foto tas med fördel i solnedgång eller tidigt på morgonen då stranden är tom och och ljuset bättre. Parasollerna är instagramvänliga, utsikten perfekt och sanden ljus.

tui-family-life-tropical-resort
Här, i mittgången av parasoller, kan du få till den perfekta bilden.

2. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort

I Kolymbia på Rhodos hittar vi den stora familjefavoriten TUI Family Life Atlantica Aegean Blue Resort. Här kan du ta den perfekta infinitypoolbilden där pool möter hav. Promenera ned till relaxpoolen vid strandkanten, simma ut till slutet av poolen och vila axlarna på kanten. Be den som tar bilden att få med palmen i mitten och unvik att få med fler huvuden i bilden.

aegean blue pool
Infinitypooler är populära på instagram.

3. TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort

Cypern har Medelhavets klaraste vatten och också flera underbara familjehotell. Ett utav dem är TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort som har Cyperns största pool. Förutom att fota denna gigantiska pool så bör du ta en promenad till hotellets kaffe- och juicebar, Thea’s Coffee Shop & Juice Bar. Beställ en smoothie och fota loss med porträttläge.

Thea’s Coffee Shop & Juice Bar cypern
Färgglada smoothies ger många likes i sommar.

4. TUI Family Life Atlantica Marmari Beach

I Grekland, vid Kos finaste sandstrand ligger TUI Family Life Atlantica Marmari Beach. Instagrampärlan på detta hotell, är förutom stranden, den otroligt vackra matsalen. Duka upp en lyxfrukost här, ta din bild och den kommer att sälja sig själv!

tui-family-life-club-marmari-beach-by-atlantica
Ljust, fräsht och mosaik - allt du behöver för den perfekta restaurangbilden.

5. TUI Family Life Bellevue Resort

I Kroatien, närmare bestämt i Istrien ligger vårt stora familjehotell TUI Family Life Bellevue Resort. Här har du en otrolig utsikt över Adriatiska havet och det är också havet som kommer göra din instagram magisk! Vattnet är nämligen kristallklart vilket gör det väldigt tacksam att fota. Ställ dig på en klippa lite ovanför vattnet och be ditt barn, din vän eller käresta att flyta på en luftmadrass. Ta ett foto med drönarperspektiv och du kan få sommarens snyggaste bild!

croatia bellevue
Adriatiska havet är perfekt för en bild i sommar.

6. TUI Family Life Alcudia Pins

På Mallorca vid strandparadiset Alcudia kan du bo på TUI Family Life Alcudia Pins.
Här fångar du en riktigt härlig bild om du tar med poolen, grönskan och det härligt turkosa vattnet i bakgrunden.

alcudia pins mallorca
Tre viktiga detaljer i denna bild, pool, grönska och hav!

7. TUI Family Life Atlantica Creta Paradise

Kreta är som gjort för instagram och TUI Family Life Atlantica Creta Paradise är inget undantag. Den absolut bästa bilden får du om du går över gatan till den lugnare delen Olympus. Där går en stengång kantad av rosor upp mot en fontän, låt någon gå där i lång fladdrig klänning, alternativt bära på en stor rosa flamingo och bilden är fixad!

Och är du på jakt efter fler instagrambilder på Kreta finns fler tips här.

tui-family-life-creta-paradise-by-atlantica
Den perfekta stengången för en instagrambild.

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Tips för dig som reser ensam

Tänk att kunna välja resmål, hotell och vad du ska göra på semestern utan att behöva ta hänsyn till någon annan än dig själv. Att resa ensam har många fördelar och är en växande trend. Här har vi samlat ihop hotelltips och svarar på frågor som kan dyka upp när du planerar din resa!
Johanna N Johanna N 2019-09-11

Bangkoks bästa streetfood

Bangkoks gatumat klassas som en av de bästa i världen och det är lätt att förstå varför. I varje hörn står en matvagn, det osar och röker och en doft av fisksås, citrongräs och chili slår emot dig. Fortsätt läsa om du inte vill missa Bangkoks absolut bästa streetfood under ditt nästa besök.
Towe A Towe A 2019-09-06