5 veganska recept på TUI Blue For Families

För oss på TUI är det viktigt att ständigt förnya och förbättra våra buffér på våra hotell. De senaste åren har vi satsat lite extra på fixa riktigt bra vegetariska och veganska rätter som passar hela familjen. Här är 5 veganska recept från våra bufféer på TUI Blue For Families, de är dessutom glutenfria så alla ska kunna hitta sin favorit i buffén!

Här hittar du 5 recept på smarriga veganska rätter, från pizza till mumsig brownie. Alla recept är dessutom glutenfria så alla i familjen ska kunna hitta sin favoriträtt i buffén.

5 veganska recept från våra TUI Blue For Families-buffér

 1. Rödbetsbiffar med äpple- & zucchinidipp

  Grönsaksbiffar är fantastiska, du kan laga dem i nästan alla regnbågens färger – orangea morotsbiffar, gyllengula med kikärtor och gurkmeja eller varför inte de här härligt rosaröda rödbetsbiffarna? Perfekta även för minstingen som är lite misstänksam mot diverse grönsaker – semester blir ju lite roligare med rosa biffar till middag.

  tui-vegan-recept-16-9-GettyImages-1094441952

 2. Green Power Pizza

  Här är pizzan som en gång för alla bevisar att grönt är skönt. Var inte snål med peston så blir den här pizzan som toppas med grovriven zucchini och rucola toppengod. Bottnen är gjord på blomkål och bovete, den perfekta konsistensen får du tack vare linfrön och sirap. Testa att göra den hemma i sommar med olika sorters topping!

 3. Vegansk cream cheese

  Hemligheten till att lyckas med din veganska cream cheese är att du blötlägger cashewnötterna i minst 30 minuter innan du mixar ihop dem med resten av ingredienserna. Då får du ett härligt krämigt bredbart pålägg. Perfekt på fröknäcke, bagel eller mackan. Du kan också servera det till fredagsmyset som dipp grönsaksstavarna.

  tui-vegan-recept-CYP LIM F187

 4. Brownie med mörkchoklad

  Vad är väl en semester utan en riktigt syndigt god efterrätt eller fika? I det här veganska browniereceptet höjs chokladsmaken till skyarna tack vare den saftiga kakan. Katrinplommonen påverkar inte den goda chokladsmaken och ersätter allt smör du vanligtvis har i för att maximera smarrighetsfaktorn i en brownie. Passar också för dig som vill ha något gott utan en alltför söt smak och tål du inte nötter kan du givetvis hoppa över valnötterna.

  tui-vegan-recept-16-9-LIB SHU 13 F1354 RF

 5. Choklad- och jordnötspopcornbar

  Experterna verkar aldrig kunna bestämma sig om jordnötssmör är bra eller dåligt men vem bryr sig? Det är supergott och tillsammans med choklad och popcorn blir det här till en snackbar där harmonin mellan sött och salt är komplett.

  tui-vegan-recept-16-9-IL072215

Oavsett om du är vegetarian, vegan eller helt enkelt nyfiken på allt i matväg kommer du hitta något mumsigt, välsmakande och riktigt gott på våra bufféer i sommar. Kolla in här alla våra TUI Blue For Families, där hela familjen kan hitta sin favoriträtt i buffén