5 läckra hotell för en lyxresa i vinter

Drömmer du om att unna dig en riktig lyxresa? Till ett hotell där varje detalj känns exklusiv och utvald – från regnduschen i badrummet, till rätterna på restaurangmenyn och lakanen i sängen? Ibland är drömmen alldeles tillräcklig i sig, men vill du göra den verklig kommer här fem tips på härligt lyxiga hotell för både familjer och vuxna som reser utan barn. Alla i bekvämt paketreseformat dessutom.

Vad innebär egentligen en lyxresa?

Den klassiska definitionen av lyx – att något är påkostat, få förunnat och lite överdådigt – tilltalar inte nödvändigtvis alla. Själva möjligheten att överhuvudtaget åka till en viss destination är definitivt en form av lyxsemester, oavsett om det så gäller Maldiverna, Thailand eller Kreta. Här väljer vi att fokusera på hotellen som erbjuder den där speciella känslan av kvalitet, bekvämlighet och avkoppling. Där varje stund känns som utvald bara för dig.

Romantik i världsklass på TUI Sensimar Seaside Suites & Spa, Mexico

Spännande mix av klassiskt och nytt på TUI Sensatori Resort Tenerife

Minimalistiskt och modernt på TUI Sensimar Koh Samui

Nybyggd familjelyx på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana

En egen paradisö på Centara Grand Island Resort, Maldiverna

Fler tips för dig som letar hotell till lyxresan

Exemplen ovan är bara ett litet urval av våra hotell som passar för en extra lyxig vintersemester. Vill du ha fler alternativ att välja bland – för både vinter och sommar, när och fjärran – kan du kolla in alla våra lyxhotell här.

Läs även artikeln Jacuzzi på rummet, som listar hotellen där du kan ta med dig spa-känslan upp på rummet och hoppa ned i din privata jacuzzi.