5 läckra hotell för en lyxresa i vinter

2017-11-29
Jakob R
Drömmer du om att unna dig en riktig lyxresa? Till ett hotell där varje detalj känns exklusiv och utvald – från regnduschen i badrummet, till rätterna på restaurangmenyn och lakanen i sängen? Ibland är drömmen alldeles tillräcklig i sig, men vill du göra den verklig kommer här fem tips på härligt lyxiga hotell för både familjer och vuxna som reser utan barn. Alla i bekvämt paketreseformat dessutom.

Vad innebär egentligen en lyxresa?

Den klassiska definitionen av lyx – att något är påkostat, få förunnat och lite överdådigt – tilltalar inte nödvändigtvis alla. Själva möjligheten att överhuvudtaget åka till en viss destination är definitivt en form av lyxsemester, oavsett om det så gäller Maldiverna, Thailand eller Kreta. Här väljer vi att fokusera på hotellen som erbjuder den där speciella känslan av kvalitet, bekvämlighet och avkoppling. Där varje stund känns som utvald bara för dig.

Romantik i världsklass på TUI Sensimar Seaside Suites & Spa, Mexico

Spännande mix av klassiskt och nytt på TUI Sensatori Resort Tenerife

Minimalistiskt och modernt på TUI Sensimar Koh Samui

Nybyggd familjelyx på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana

En egen paradisö på Centara Grand Island Resort, Maldiverna

Fler tips för dig som letar hotell till lyxresan

Exemplen ovan är bara ett litet urval av våra hotell som passar för en extra lyxig vintersemester. Vill du ha fler alternativ att välja bland – för både vinter och sommar, när och fjärran – kan du kolla in alla våra lyxhotell här.

Läs även artikeln Jacuzzi på rummet, som listar hotellen där du kan ta med dig spa-känslan upp på rummet och hoppa ned i din privata jacuzzi.

Liknande inlägg

Hotell vid stranden på Rhodos – fem favoriter

Rhodos är den största av Tolvöarna vilket gör den till en av de mest mångsidiga, inte minst när det kommer till alla gyllene stränder du kan besöka. Vi har tidigare tipsat om de bästa utflykterna ön har att erbjuda, men suktar du efter stränder och kristallklart vatten behöver du knappast ge dig av på några längre sådana från våra hotell. Soldyrkaren, badgalningen, fotofantasten och speedo-älskaren, se hit - här är de bästa strandnära hotellen på Rhodos!
Carl J Carl J 2019-05-16

Hotell i Grekland – med din egen pool

Drömmer du om en Greklandssemester där du har en alldeles egen pool i anslutning till rummet? Här har vi samlat ihop sju tips på hotell där du kan boka rum med privat pool! Välj bland öar som Kreta, Rhodos, Samos, Korfu, Kos och Zakynthos.
Marie L Marie L 2019-05-13

Klimatkompenserade familjehotell

TUI FAMILY LIFE heter hotellen för familjens bästa semester. Där hittar du allt från stora pooler till barnklubbar, fitnesspass, hälsosam mat och mycket annat. Men inte nog med det. Vi på TUI är dessutom det enda företaget i resebranschen som klimatkompenserar vårt främsta hotellkoncept för familjer. Och för den delen alla våra andra koncepthotell också.
Astrid S Astrid S 2019-05-07

7 instagramvänliga hotell att boka i sommar

För mycket folk i bild, pooler som ligger i skugga och träd som skymmer havsutsikten? Dessa familjehotell har perfekta instagramplatser, fortsätt läs för att ta sommarens snyggaste bilder.
Towe A Towe A 2019-05-06