5 läckra hotell för en lyxresa i vinter

2017-11-29
Jakob R
Drömmer du om att unna dig en riktig lyxresa? Till ett hotell där varje detalj känns exklusiv och utvald – från regnduschen i badrummet, till rätterna på restaurangmenyn och lakanen i sängen? Ibland är drömmen alldeles tillräcklig i sig, men vill du göra den verklig kommer här fem tips på härligt lyxiga hotell för både familjer och vuxna som reser utan barn. Alla i bekvämt paketreseformat dessutom.

Vad innebär egentligen en lyxresa?

Den klassiska definitionen av lyx – att något är påkostat, få förunnat och lite överdådigt – tilltalar inte nödvändigtvis alla. Själva möjligheten att överhuvudtaget åka till en viss destination är definitivt en form av lyxsemester, oavsett om det så gäller Maldiverna, Thailand eller Kreta. Här väljer vi att fokusera på hotellen som erbjuder den där speciella känslan av kvalitet, bekvämlighet och avkoppling. Där varje stund känns som utvald bara för dig.

Romantik i världsklass på TUI Sensimar Seaside Suites & Spa, Mexico

Spännande mix av klassiskt och nytt på TUI Sensatori Resort Tenerife

Minimalistiskt och modernt på TUI Sensimar Koh Samui

Nybyggd familjelyx på TUI Sensatori Resort Azul Punta Cana

En egen paradisö på Centara Grand Island Resort, Maldiverna

Fler tips för dig som letar hotell till lyxresan

Exemplen ovan är bara ett litet urval av våra hotell som passar för en extra lyxig vintersemester. Vill du ha fler alternativ att välja bland – för både vinter och sommar, när och fjärran – kan du kolla in alla våra lyxhotell här.

Läs även artikeln Jacuzzi på rummet, som listar hotellen där du kan ta med dig spa-känslan upp på rummet och hoppa ned i din privata jacuzzi.

Liknande inlägg

TUI hjälper gatuhundar och -katter

Som djurälskare vill man gärna hjälpa alla gatuhundar och -katter som man ser på semestern. Att ta hand om de djuren som lever i närheten av hotellen och i orterna är också viktigt för TUI. Därför har vi lanserat TUI Stray Animal Award som uppmärksammar alla våra hotell som gör det lilla extra för våra fyrfotade vänner.
Hanna P Hanna P 2019-07-22

All Inclusive-hotell på Kap Verde – 7 tips

En av de tuffaste sakerna inför en resa är att räkna på din dagliga buffert. Du frågar dig inför resan vad alla smaskigheter, svalkande drycker och äventyrligheter kommer att kosta under resans gång. Väl på plats i Kap Verde får du en lätt förnimmelse av nybakat bröd, krispig bacon, äggröra och färsk frukt. Du tänker: ”Just det, varför hoppade vi frukosten som tillval?”. Med All Inclusive garanterar du dig själv att inte missa några godsaker utan att tänka på något. Vi bjuder på en guide till de bästa hotellen!
Carl J Carl J 2019-06-24

Boutiquehotell i Thailand – från budget till lyx

Är du en hotellnörd som vill ha känslan av att vara gäst i ett personligt inrett hem på semestern? Kolla isåfall på våra boutiquehotell, små intima hotell med stort fokus på design och personlig atmosfär. Hotell där du börjar instagramma innan du packat upp resväskan. Här hittar du några av våra favoriter bland boutiquehotellen i Thailand.
Eva S Eva S 2019-06-23

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10