21 hotell – 21 upplevelser

2019-05-06
Hanna P
Vi på TUI tycker om att berätta om allt som vi kan lova dig på våra TUI Family Life-hotell, våra Blue Star-hotell och våra par-hotell TUI Sensimar. Men även om vi har krav på våra hotell är de alla unika snöflingor. Totalt har vi 21 Family Life-hotell och med det har vi också 21 nära nog unika upplevelser om du tittar bortom det som förenar dem.

21 hotell – 21 upplevelser

Det finns massor som vi garanterar att du får uppleva på vart enda ett av våra TUI Family Life-hotell – härliga pooler, god mat och låt oss inte glömma bort kära gamla Bamse. Men här får du listan på allt du INTE kan få överallt eller på vartenda hotell.
 1. TUI Family Life Alcudia Pins – Mallorca

  När du vill minimera tiden du inte spenderar på stranden eller i poolen – då är Crispy CornerAlcudia Pins en perfekt lunch. Härligt street-food-feeling direkt på stranden (Yes, den ingår dessutom i din All Inclusive). Släng dig i väggen KFC!

 2. TUI Family Life Orquidea – Gran Canaria

  Maxa träningen på semester i den 25 meters långa motionspoolen och maxa sedan relaxen rejält i jättejacuzzin med utsikt över Atlanten. Allt det här och mer bara på Orquidea Club Spa som du hittar på Orquidea i Bahia Feliz.

 3. TUI Family Life Tres Vidas – Gran Canaria

  Åker du till Tres Vidas mellan februari och april kan du ta en tur upp i bergen för att se mandelträden blomma utanför.

 4. TUI Family Life Las Pitas – Gran Canaria

  Hatar du tapas? Då ska du inte åka hit. Men känner du att semestern blir perfekt med lite tapas-lunch och sangria att dela i ett gott sällskap så kan du definitivt boka en semester på Las Pitas.

 5. TUI Family Life Flamingo Beach – Lanzarote

  Stranden och havet är härligt men är man liten kan det vara läskigt med vågor. Därför har man byggt en vågbrytare som skapar en liten bukt med lugna vatten vid Flamingo Beach. Perfekt för både sandslott på stranden och för de små att plaska i havsbrynet i Playa Blanca.

 6. TUI Family Life Atlantica Marmari Beach – Kos

  Atlantica Marmari Beach kryddas maten inte bara med örter från hotellets egna trädgårdar – hotellet har dessutom en egen vingård och erbjuder provning av deras egna signaturflaskor.

 7. TUI Family Life Atlantica Aegean Park – Rhodos

  På hotellet finns tre olika boendeområden – vilket du än väljer har du alltid möjlighet att boka en variant med swim up! Så vart du än bor på Aegean Park så kan du alltid minimera avståndet till närmaste pooldopp.

 8. TUI Family Life Atlantica Aegean Blue – Rhodos

  Vill du enkelt kunna växla mellan poolhäng och sand mellan tårna? På Aegean Blue ligger en av poolerna nära havet. Du kan chilla i poolen med havsutsikt, ta det lugnt med en något svalkande från baren med vågornas brus som ditt semestersoundtrack.

 9. TUI Family Life Atlantica Creta Paradise – Kreta

  Chilla med gudarna på Creta Paradise; i det rofyllda området Olympus som har ett eget litet poolområde för dig som söker lugnet på semester.

 10. TUI Family Life Atlantica Caldera Beach – Kreta

  Precis som Bamse lär oss att vi måste hjälpa dem som är små eller svaga så har personalen Caldera Beach sett till att märka ut på stranden där sköldpaddorna lagt sina ägg – så ingen ska råka klampa dit och störa. Om du har tur får du kanske syn på en nykläckt sköldpadda.

 11. TUI Family Life Kekyra Golf – Korfu

  Här får mycket av Grekland men också lite Italien på samma gång. Kekyra Golf ligger nära Korfu stad där du kan se historiska palats och arkitektur med venetianska influenser när du promenerar på de trånga små gatorna som slingrar sig fram i de gamla kvarteren.

 12. TUI Family Life Nausicaa Beach – Cypern

  Nausicaa Beach har ett naturskönt läge i Fig Tree Bay, med små vikar längs med klipporna. Du kommer ner dit via en liten badstege så du kan snorkla eller ta första morgondoppet i havet.

 13. TUI Family Life Atlantica Aeneas Resort & Spa – Cypern

  Aeneas har inte bara Cyperns största pool – den ligger dessutom bara 150 meter från en av Europas vackraste stränder: Nissi Beach!

 14. TUI Family Life Baia di Conte – Sardinien

  Baia di Conte är perfekt för den naturälskandefamiljen som inte får nog av cykling och vandring. Här bor du granne med ett stort naturreservat utanför Porto Conte med flera olika typer av leder och stigar.

 15. TUI Family Life Janna e Sole – Sardinien

  Du behöver inte åka till Aruba för att få se flamingos. På Sicilien bor en del av dem i en sjö som ligger i nära Janna e Sole, Budoni. Du behöver inte ha mycket tur för att få se skymten av dessa rosa fåglar.

 16. TUI Family Life Pascha Bay – Alanya

  Utomhusbio på sommaren är toppen, speciellt i det något solsäkrare Alanya. På Pascha Bay har du chansen att se om en favorit eller något helt nytt – på en bioduk som ligger ute på hotellets privata brygga på stranden i Alanya dessutom.

 17. TUI Family Life Side Resort – Side

  Ruinerna efter det antika Side ligger en bit bort från Side Resort så du enkelt kan krydda semestern med lite Romarriket.

 18. TUI Family Life Tropical Resort – Mamariskusten

  Vi har väl alla käkat pannkakor men har du testat turkiska pannkakor? Om inte så kan du göra det på Tropical Resort i Sarigerme. Där serveras, i alla fall enligt våra gäster, världens godaste turkiska pannkakor.!
  kundomdöme

  kundomdöme 2

 19. TUI Family Life Bellevue Resort – Kroatien

  Svensk skärgård i all ära men omväxling förnöjer. Här bor du mitt i den kroatiska skärgården med utsikt mot öarna Cres och Krk. Runt om hotellet hittar du gott om spår för jogging och mountainbike i de omgivande skogarna vid Bellevue Resort.

 20. TUI Family Life Nevis Resort – Bulgarien

  Givetvis är inte Nevis Resort vårt enda hotell med vattenpark men här har du inte bara vattenpark på hotellområdet, du bor dessutom granne med en riktigt stort och nervkittlande vattenpark om du behöver ännu fler snabba åk. Faktum är att vattenparken är Bulgariens största!

 21. TUI Family Life Mai Khao Lak – Thailand

  Ett riktigt bra hotellrum kan vara pricken över i:et på semestern. Här kan du bo i en bungalow. På stranden. Med en privat pool. En bungalow på stranden vi Mai Khao Lak med privat pool blir en svårslagen semester.

Liknande inlägg

Gran Canaria eller Teneriffa – vilken ö är bäst?

Sommar året om med 2 700 soltimmar, temperaturer som sällan kryper under 20-strecket och stränder så långt ögat kan nå. Det är inte så knepigt att förstå varför öarna lockar många besökare. Knepigare kan det vara att behöva välja vart nästa resa bär. Vilken ö är bäst? Gran Canaria eller Teneriffa? Här får du hjälp att välja vilken ö som passar just dig.
Carl J Carl J 2019-09-18

RIU - från paradisstrand till storstad

RIU-hotellen har många återkommande gäster, mat i toppklass, service utöver det vanliga och alltid bra lägen. Vad du kanske inte visste är att RIU finns både på paradisöar och i glittrande storstäder. Här är några fantastiska RIU-hotell du bör boka snarast.
Towe A Towe A 2019-09-16

Kanarieöarna för två – stor tipsguide

På Kanarieöarna finns alla ingredienser för en lyckad semester på tu man hand. Det gäller vare sig du reser med din partner, syrra eller tennistränare. Och vare sig ni är ute efter smålyxig avkoppling, nya intryck, kulinariska höjdare eller äventyrssport. Här är tipsguiden som hjälper dig att hamna rätt.
Astrid S Astrid S 2019-09-14

Vad är medelhavsklimat?

Drömmer du ibland om att flytta till ett varmare klimat när vindarna blir svalare och mörkret sakta men säkert börjar smyga sig på här hemma? Många av oss svenskar gillar nog att åka till den del av världen där det är ett skönt och behagligt medelhavsklimat och värmen håller i sig långt in på hösten. Men vad är det då som kännertecknar ett medelhavsklimat?
Ulrica T Ulrica T 2019-08-28