20 hotell – 20 upplevelser

Vi på TUI tycker om att berätta om allt som vi kan lova dig på våra TUI Blue For Families-hotell, våra Blue Star-hotell och våra TUI Blue For Two. Men även om vi har krav på våra hotell är de alla unika snöflingor. Totalt har vi 20 Blue For Families-hotell och med det har vi också 20 nära nog unika upplevelser om du tittar bortom det som förenar dem.

20 hotell – 20 upplevelser

Det finns massor som vi garanterar att du får uppleva på vart enda ett av våra TUI Blue For Families-hotell – härliga pooler, god mat och låt oss inte glömma bort kära gamla Bamse. Men här får du listan på allt du INTE kan få överallt eller på vartenda hotell.
 1. TUI Blue For Families Alcudia Pins – Mallorca

  När du vill minimera tiden du inte spenderar på stranden eller i poolen – då är Crispy CornerTUI Blue Alcudia Pins en perfekt lunch. Härligt street-food-feeling direkt på stranden (Yes, den ingår dessutom i din All Inclusive). Släng dig i väggen KFC!

 2. TUI Blue Orquidea – Gran Canaria

  Maxa träningen på semester i den 25 meters långa motionspoolen och maxa sedan relaxen rejält i jättejacuzzin med utsikt över Atlanten. Allt det här och mer bara på Orquidea Club Spa som du hittar på TUI Blue Orquidea i Bahia Feliz.

 3. TUI Blue Tres Vidas – Gran Canaria

  Åker du till TUI Blue Tres Vidas mellan februari och april kan du ta en tur upp i bergen för att se mandelträden blomma utanför.

 4. TUI Blue Las Pitas – Gran Canaria

  Hatar du tapas? Då ska du inte åka hit. Men känner du att semestern blir perfekt med lite tapas-lunch och sangria att dela i ett gott sällskap så kan du definitivt boka en semester på TUI Blue Las Pitas.

 5. TUI Blue Flamingo Beach – Lanzarote

  Stranden och havet är härligt men är man liten kan det vara läskigt med vågor. Därför har man byggt en vågbrytare som skapar en liten bukt med lugna vatten vid TUI Blue Flamingo Beach. Perfekt för både sandslott på stranden och för de små att plaska i havsbrynet i Playa Blanca.

 6. TUI Blue Atlantica Marmari Beach – Kos

  TUI Blue Atlantica Marmari Beach kryddas maten inte bara med örter från hotellets egna trädgårdar – hotellet har dessutom en egen vingård och erbjuder provning av deras egna signaturflaskor.

 7. TUI Blue Atlantica Aegean Park – Rhodos

  På hotellet finns tre olika boendeområden – vilket du än väljer har du alltid möjlighet att boka en variant med swim up! Så vart du än bor på TUI Blue Atlantica Aegean Park så kan du alltid minimera avståndet till närmaste pooldopp.

 8. TUI Blue Atlantica Aegean Blue – Rhodos

  Vill du enkelt kunna växla mellan poolhäng och sand mellan tårna? På TUI Blue Atlantica Aegean Blue ligger en av poolerna nära havet. Du kan chilla i poolen med havsutsikt, ta det lugnt med en något svalkande från baren med vågornas brus som ditt semestersoundtrack.

 9. TUI Blue Atlantica Caldera Paradise – Kreta

  Chilla med gudarna på TUI Blue Atlantica Caldera Paradise; i det rofyllda området Olympus som har ett eget litet poolområde för dig som söker lugnet på semester.

 10. TUI Blue Atlantica Caldera Beach – Kreta

  Precis som Bamse lär oss att vi måste hjälpa dem som är små eller svaga så har personalen TUI Blue Atlantica Caldera Beach sett till att märka ut på stranden där sköldpaddorna lagt sina ägg – så ingen ska råka klampa dit och störa. Om du har tur får du kanske syn på en nykläckt sköldpadda.

 11. TUI Blue Kekyra Golf – Korfu

  Här får mycket av Grekland men också lite Italien på samma gång. TUI Blue Kekyra Golf ligger nära Korfu stad där du kan se historiska palats och arkitektur med venetianska influenser när du promenerar på de trånga små gatorna som slingrar sig fram i de gamla kvarteren.

 12. TUI Blue Nausicaa Beach – Cypern

  TUI Blue Nausicaa Beach har ett naturskönt läge i Fig Tree Bay, med små vikar längs med klipporna. Du kommer ner dit via en liten badstege så du kan snorkla eller ta första morgondoppet i havet.

 13. TUI Blue Atlantica Aeneas Resort – Cypern

  TUI Blue Atlantica Aeneas Resort har inte bara Cyperns största pool – den ligger dessutom bara 150 meter från en av Europas vackraste stränder: Nissi Beach!

 14. TUI Blue Baia di Conte – Sardinien

  TUI Blue Baia di Conte är perfekt för den naturälskandefamiljen som inte får nog av cykling och vandring. Här bor du granne med ett stort naturreservat utanför Porto Conte med flera olika typer av leder och stigar.

 15. TUI Blue Pascha Bay – Alanya

  Utomhusbio på sommaren är toppen, speciellt i det något solsäkrare Alanya. På TUI Blue Pascha Bay har du chansen att se om en favorit eller något helt nytt – på en bioduk som ligger ute på hotellets privata brygga på stranden i Alanya dessutom.

 16. TUI Blue Side – Side

  Ruinerna efter det antika Side ligger en bit bort från TUI Blue Side så du enkelt kan krydda semestern med lite Romarriket.

 17. TUI Blue Tropical – Mamariskusten

  Vi har väl alla käkat pannkakor men har du testat turkiska pannkakor? Om inte så kan du göra det på TUI Blue Tropical i Sarigerme. Där serveras, i alla fall enligt våra gäster, världens godaste turkiska pannkakor.!
  kundomdöme

  kundomdöme 2

 18. TUI Blue Bellevue – Kroatien

  Svensk skärgård i all ära men omväxling förnöjer. Här bor du mitt i den kroatiska skärgården med utsikt mot öarna Cres och Krk. Runt om hotellet hittar du gott om spår för jogging och mountainbike i de omgivande skogarna vid TUI Blue Bellevue.

 19. TUI Blue Nevis Resort – Bulgarien

  Givetvis är inte TUI Blue Nevis Resort vårt enda hotell med vattenpark men här har du inte bara vattenpark på hotellområdet, du bor dessutom granne med en riktigt stort och nervkittlande vattenpark om du behöver ännu fler snabba åk. Faktum är att vattenparken är Bulgariens största!

 20. TUI Blue Mai Khao Lak – Thailand

  Ett riktigt bra hotellrum kan vara pricken över i:et på semestern. Här kan du bo i en bungalow. På stranden. Med en privat pool. En bungalow på stranden vi TUI Blue Mai Khao Lak med privat pool blir en svårslagen semester.