10 selfie-spots i LA (+1 bubblare!)

Ödsla inte tid på att jaga runt efter en perfekt bakgrund till din selfie. Här har du 11 platser i Los Angeles som bäddar för lajkraketer och dessutom andas äkta LA-känsla!

Det finns gott om möjlighet att ta stjärnspäckade, historiska och konstnärliga selfies i Los Angeles. För att inte nämna snygga strandselfies!

1. Hollywoodskylten
Kom igen, de går inte att undvika och du kommer ångra dig om du missar det. Ta selfien från Beachwood Drive eller Hollywood Lake Park. Du kan också ta en av vandringslederna i Griffith Park och fixa en selfie från baksidan av skylten med LA i bakgrunden.

2. Hollywood Walk of Fame
Hitta din favoritstjärna och knäpp en selfie.

3. Pantages Theatre
Om du inte kan få nog av Hollywoods gyllene år efter att ha sett La la land är det här perfekta kulissen för dig. Ett av de klassiska vaudevillepalatsen i härlig art deco-stil.

4. Getty Center
Förutom en stor konstsamling finns det gott om fototillfällen i den vackra trädgården. Förslagsvis när du försöker hitta ut ur trädgårdslabyrinten.

5. Santa Monica-piren
Antigen med det solcellsdrivna pariserhjulet i bakgrunden eller medan du tar dig en tur i nämnda pariserhjul.

6. Venice Beach
Om du söker ha en klassisk västkuststrand är Venice Beach svårslagen.

7. Väggkonst (Paul Smith’s Pink Wall & Mondrian Wall)
Både den rosa fasaden och lite mer stilistiska väggmålningen är perfekt för ett lite mer artsy selfie.

8. Grauman’s Chinese Theatre & Grauman’s Egyptian Theater
Båda biografer ger ordentligt pampiga miljöer och Grauman’s Egyptian Theater var dessutom där den första Hollywoodfilmen hade sin premiär.

9. Griffith Park Observatory
Härifrån får du en av de bästa stadsvyerna över LA. Du kan dessutom passa på att utforska observatoriet.

10. Urban Lights och Metropolis II
Urban Lights är skulpturen utanför LACMA - Los Angeles County Museum of Art. Om du någonsin velat känna dig som en jätte kan du också se en annan av konstnären Chris Burdens skulpturer; Metropolis II som är en rörlig skulptur av en stad i miniatyr.

+ bubblaren Stahl House
Beläget på en höjd över staden med glasväggar och pool. Här får du både känslan av att det varit hemmet för någon Hollywoodkändis samtidigt som du känner igen dig. Trots det har det aldrig bott någon kändis här och anledningen till att du känner igen dig är för att Stahl House blivit urtypen för de lyxigt moderna hemmet i flera filmer och musikvideos.