Se våra tips på hotell som passar lite extra bra om du reser med familjen, till exempel 2 vuxna + 2 barn. Längre ner hittar du inspirerande artiklar och vi berättar också varför våra familjehotell TUI Family Life och Blue Star passar extra bra för just sommarlovsresan.

Utvalda familjepriser i sommar

Frånpriserna nedan är för 2 vuxna + 2 barn (2-11 år). Priset som anges är lägstapris på avresor i augusti . Vi flyger från mängder av olika flygplatser så klicka dig vidare in på hotellet och välj en ort som passar dig. Priserna kan komma att justeras*

Varför välja ett TUI Family Life-hotell?

Jo, för att få bamsekramar av världens starkaste (och snällaste) björn på semestern. Hotellen passar alla, från bebisar till tonåringar och allt däremellan. Här finns stora pooler, barnpooler och babypool. Restauranger, barnklubbar, underhållning, spa och träning. Tips: Du kan förboka barnvagn, spjälsäng, barnstol m.m. eller ett välkomstpaket med mat & dryck om du bor i lägenhet.

180x180-splash-bamse-tui

Barnpriser från 998:-

Erbjudandet gäller för ett barn 2-11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande vuxna i de ordinarie bäddarna i utvalda rum/lägenheter. Avreseperiod beroende på hotell, se period i hotellkort. Begränsat antal platser.*

Inte hittat det du söker?

Har du ännu inte hittat den perfekta sommarresan för familjen? Upptäck alla våra sommarresor eller alla våra familjehotell här.

*Villkor

Prisexempel gäller för 2 vuxna och 2 barn (2-11 år). Priserna kan komma att justeras och varierar beroende på avreseort med mera. Gäller endast nybokningar. Eventuella tillägg kan tillkomma. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Villkor barnpriser

*Allmänt: Det rabatterade priset är markerat med "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningsdialogen. Frånpriserna gäller för ett barn 2 -11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande vuxna i de ordinarie bäddarna i rum/lägenhet. Begränsat antal platser. Övriga barn får ordinarie barnrabatt. Priserna avser en veckas reslängd, för fler barnpriser i övriga perioder se bokningsdialogen.

För andra veckan betalar du 700-1 500:- extra för barnen beroende på resmål. Tillägget för 2 veckor med All Inclusive är ca 1 500:-. På All Inclusive-hotell betalar tonåringar, 12-17 år, ofta ett högre pris. Se aktuellt pris i bokningsdialogen.
Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma, TUI reserverar sig för korrekturfel och prisändringar.