Boka din sommarresa med TUI till fyndpris

Sommarkampanj

Upp till 40% rabatt - boka senast 26/6

Unna dig semester på riktigt i sommar. Inga tider att passa. Ingen fundering över om det kommer att vara badläge eller inte. På våra populära resmål som Grekland, Spanien och Cypern är det alltid badläge. Men passa på, våra bästa erbjudanden går åt som glass i solsken.

Tips och inspiration för en bekväm semester

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10

Hotell på Cypern där All Inclusive ingår

Oliver, halloumi, hummus, tzatziki, yoghurtröror, bröd, kolgrillat kött… Det cypriotiska köket har influenser från hela Medelhavet och även Mellanöstern. Tänk dig att kunna frossa i dessa godsaker utan att behöva tänka på vad det kostar. Här vi tagit fram fem olika hotell på Cypern där All Inclusive ingår!
Marie L Marie L 2019-05-08

Hotell i Grekland där All Inclusive ingår

Att inte behöva oroa sig för att reskassan räcker till, ger verkligen en skön känsla under semestern. Så är det när du bokar ett All Inclusive-hotell, där både mat och dryck ingår. Här har vi samlat ihop några av våra bästa hotell i den grekiska övärlden där All Inclusive ingår. Välj mellan Kos, Rhodos, Zakynthos, Samos, Kreta eller Korfu.
Johanna N Johanna N 2019-05-09

Guldkant på semestern med All Inclusive

När vi åker på semester vill vi gärna lämna vardagen där hemma. Då kan det vara riktigt skönt att sätta guldkant på semestern genom att boka All Inclusive och ha allt klart redan när planet lyfter – både mat och aktiviteter. Missuppfattningen att All Inclusive är tråkigt och likadant vart du än reser är just det – en missuppfattning.
Hanna P Hanna P 2019-03-20

Vuxenhotell i Grekland

Vare sig du reser med din partner, med din bästa vän eller med din mamma så kan det ibland vara skönt att bo på ett hotell som riktar sig till vuxna. Här har vi samlat några av våra mest uppskattade vuxenhotell i Grekland!
Marie L Marie L 2019-05-03

Bästa familjehotellen på Cypern

Familjevänliga Cypern är en av Medelhavets mest solsäkra platser. Ön har alla grundingredienser för den perfekta barnresan, med smaker som tillfredsställer även de minsta och mest kräsna gästerna. Vad sägs om stränder, slott och sevärdheter från antiken? Släng med parker, vattenaktiviteter, muséer, båtturer och glass i stora lass. Det räcker för att skämma bort vems om helst. Här kan du kika in de mest familjevänliga hotellen på Cypern!
Carl J Carl J 2019-05-08

Hotell på Mallorca där All Inclusive ingår

Att leta restaurang på tom mage är aldrig kul. Att gå från det ena stället till det andra och känna att det inte finns något för alla i familjen. Energin tryter och humöret dippar. Välj istället ett hotell där All Inclusive ingår i priset och gå till dukat bord frukost, lunch och middag.
Towe A Towe A 2019-06-10

Makarska - en kustpärla i Kroatien!

Mellan ett majestätiskt bergsmassiv och det turkosa havet utanför Kroatien ligger den lilla hamnstaden Makarska. Följ med till en pärla på den dalmatiska kusten, där många hittar sitt eget semesterparadis. Vi blir guidade och får insidertips av kroaten Elvis Butkovic.
Astrid S Astrid S 2017-03-20

Hotelltips för familjen

På våra TUI Family Life- och Blue Star-hotell är det lätt att hitta semesterkänslan, oavsett om du helst hänger vid poolen, i Bamseklubben eller under ett parasoll med en iskaffe. Här har vi samlat tips, erbjudanden och inspiration för en härlig sommarsemester på våra bästa familjehotell.

8 familjehotell direkt vid stranden

TUI FAMILY LIFE-HOTELLEN har allt du kan önska för en semester med barn – från stora poolområden till barnklubbar, aktiviteter, restauranger och fitnesspass. Plus ovanligt bra lägen. Här tipsar vi om Family Life-hotell direkt vid fina stränder.
Astrid S Astrid S 2019-05-08

Bästa swim up-hotellen för barnsemestern

Ett härligt hotell med avkoppling och familjeaktiviteter lägger grunden för den perfekta semestern med barn. Du vaknar, utvilad och invirad i lakanen och sträcker på dig. Medelhavets salta dofter är kvar sedan igår när ni kom fram. Familjen är äntligen samlad på swim up-hotellet.
Carl J Carl J 2019-05-02

21 hotell – 21 upplevelser

Vi på TUI tycker om att berätta om allt som vi kan lova dig på våra TUI Family Life-hotell, våra Blue Star-hotell och våra par-hotell TUI Sensimar. Men även om vi har krav på våra hotell är de alla unika snöflingor. Totalt har vi 21 Family Life-hotell och med det har vi också 21 nära nog unika upplevelser om du tittar bortom det som förenar dem.
Hanna P Hanna P 2019-05-06

Bästa hotellen med vattenland

När blev du så seriös? Det finns många anledningar för vuxna på familjeresan att välja hotell med vattenland. Släpp utrikespolitiken, altanbygget och knypplingen. Av med sviden och haka på ett fartfyllt äventyr - här är flera anledningar att välja hotell med vattenland!
Carl J Carl J 2019-05-02
Boka din drömsemester med TUI
Upp till 6 000:- rabatt

Hotell i toppklass

Upplev våra kunders favorithotell, som år efter år får högst kundbetyg.

• Läckra poolområden
• Hög standard & bra lägen
• Fantastisk mat
• Barnklubbar & aktiviteter för alla

Hotellen tillhör kedjan Atlantica Hotels & Resorts och finns i Grekland & Cypern.
Se hotell & boka

Villkor

Prisexempel gäller per person och kan komma att justeras. Eventuell upp-till-rabatt avser nybokningar och gäller per bokning. Dessa kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg tillkommer. Platsantal är begränsat. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.

Kampanjkod:KROAT9
Rabatten på 1 000:-/bokning på resor (flyg + hotell) till Kroatien gäller nybokade paketresor med avresa under juli - september. Minimum reslängd 7 nätter. Ange kampanjkod KROAT9 när du bokar din resa och boka senast 26/6.

Kampanjkod:ALGARV & DELSOL
Rabatten på 1 000:-/bokning till Algarve-kusten & Costa del Sol gäller på nybokade paketresor med reguljärflyg med avresa under juni - oktober. Minimum reslängd 7 nätter. Ange kampanjkod ALGARV när du bokar din resa till Algarve och DELSOL när du bokar din resa till Costa del So. Boka senast 2/7.