Erbjudandet barn reser från 1:- gäller på utvalda hotell och datum i april-juni samt augusti till populära resmål som Mallorca, Italien, Kroatien, Cypern, Kreta, Rhodos och Kos. Passa t ex på att boka till vårt flaggskepp på Mallorca, TUI Family Life Alcudia Pins.

För fler barnpriser, se i bokningsdialogen. Våra villkor finner du längst ner på sidan.

Barn reser från 1:- på avresor i april-juni + augusti

Erbjudandet gäller för ett barn 2-11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande vuxna i de ordinarie bäddarna i utvalda rum/lägenheter. Avreseperiod beroende på hotell, se period i hotellkort. Begränsat antal platser.

Barnpriser i vinter

Nu erbjuder vi barnpriser på Gran Canaria från 1:- på TUI Family Life Playa Feliz. Boka senast 28/2. Dessutom barnpris från 998:- på Monte Feliz. Avser ett barn 2-11 i extrabädd på avresor i april. Se villkor längst ner på sidan.*

Villkor barnpriser

*Allmänt: Det rabatterade priset är markerat med "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningsdialogen. Frånpriserna gäller för ett barn 2 -11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande vuxna i de ordinarie bäddarna i rum/lägenhet. Begränsat antal platser. Övriga barn får ordinarie barnrabatt. Priserna avser en veckas reslängd, för fler barnpriser i övriga perioder se bokningsdialogen.

För andra veckan betalar du 700-1 500:- extra för barnen beroende på resmål. Tillägget för 2 veckor med All Inclusive är ca 1 500:-. På All Inclusive-hotell betalar tonåringar, 12-17 år, ofta ett högre pris. Se aktuellt pris i bokningsdialogen.
Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma, TUI reserverar sig för korrekturfel och prisändringar.