Erbjudandet barn reser från 998:- gäller nu på utvalda hotell och datum i augusti till populära resmål som Mallorca, Italien, Kroatien, Cypern, Kreta, Rhodos och Kos. Passa t ex på att boka till vårt flaggskepp på Mallorca, TUI Family Life Alcudia Pins.

För fler barnpriser, se i bokningsdialogen. Våra villkor finner du längst ner på sidan.

Barnpriser från 998:- i augusti

Erbjudandet gäller nybokningar för ett barn 2-11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i utvalda rum/lägenheter. Avreseperiod beroende på hotell, se period i hotellkort. Begränsat antal platser.

Villkor barnpriser

*Allmänt: Det rabatterade priset är markerat med "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningsdialogen. Frånpriserna gäller för ett barn 2 -11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rum/lägenhet. Begränsat antal platser. Övriga barn får ordinarie barnrabatt. Priserna avser en veckas reslängd, för fler barnpriser i övriga perioder se bokningsdialogen.

För andra veckan betalar du 700-1 500:- extra för barnen beroende på resmål. Tillägget för 2 veckor med All Inclusive är ca 1 500:-. På All Inclusive-hotell betalar tonåringar, 12-17 år, ofta ett högre pris. Se aktuellt pris i bokningsdialogen.
Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma, TUI reserverar sig för korrekturfel och prisändringar.