Familjens bästa erbjudande

Vårt specialerbjudande för dig som reser barn med gäller både på sommar- och vinterresor. Erbjudandet gäller nybokningar för ett barn 2-11 år*. Passa på att boka.

Barn reser från 0:- i sommar!

Se våra sommarhotell där du kan boka erbjudandet barnpriser från 0:-. Gäller på härliga resmål i länder som Grekland, Spanien, Kroatien, Turkiet, Italien och många fler.

Villkor: Kampanj barnpris 0:-
Det rabatterade priset är markerat med "Barnspecial" i prisspecifikationen i bokningsdialogen. Priset gäller för ett barn 2 -11 år som sover i extrabädd och reser charterflyg med fullt betalande i de ordinarie bäddarna i rum/lägenhet. Begänsat antal platser till detta pris. Övriga barn får ordinarie barnrabatt. Priset 0:- gäller för både en- och tvåveckors resor på utvalda avresor i perioden markerad på hotellkortet. Begränsat antal. För fler barnpriser i övriga perioder, se bokningsdialogen.

Erbjudandet gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma, TUI reserverar sig för korrekturfel och prisändringar.