På flygplatsen

Inför en semesterresa finns det en hel del pratiska detaljer att hålla reda på. På den här sidan har vi samlat lite information som vi vet kan göra starten på din resa både enklare och smidigare. Bland annat kan du läsa om vad du ska tänka på vid incheckningen och var du hittar en passande långtidsparkering. 

Avresetid:

Om du har bokat endast flygstol med oss har du själv ansvar för att kontrollera avresetiden till och från resmålet och hålla dig uppdaterad om eventuella förändringar i tidtabellen. Det är viktigt att du tar kontakt med guiderna vid ankomst för att få kontaktuppgifter till Guide Online.

Anslutning: 

Om du bokar anslutningstransport (till exempel inrikesflyg, tåg eller buss) ska det vara minst 2,5 timmar mellan byte av anslutning och flygning. Under vintertid och om du åker under storhelger bör du ha i åtanke att det kan behövas en större marginal.

Köp ombokningsbara biljetter

Vi rekommenderar att du köper ombokningsbara biljetter så att du kan boka om din biljett vid en eventuell tidtabelländring/flygförsening. 

Flygplatshotell

Kommer du långväga ifrån kanske du är i behov av övernattning vid flygplatsen. Då finns det hotell som erbjuder reducerade priser för dig som bokat en resa med TUI. Se nedan.