TUIs av- och ombokningsskydd

Pris 0:- till hösten 2021

På avresor till och med den 31 oktober 2021 bjuder vi på av- och ombokningsskyddet när du bokar en ny charterresa. Från och med avresor den 1 november 2021 återgår vi till de ordinarie priserna som du ser här nedanför.

Full flexibilitet & Skyddade slantar

Nog är det väl värt några hundralappar att göra din resebokning flexibel och trygg. Vårt av- och ombokningsskydd ger dig många fördelar som normalt inte ingår i hemförsäkringen eller på bankkortet. Se bara här:

FÖLJANDE INGÅR

  • Öppet köp. Du har öppet köp tom 60 dagar innan din planerade avresa. Öppet köp tom 60 dagar innan avresa gäller inte vid ombokning till ny resa med nytt bokningsnummer.
  • Fri ombokning. Ändra resmål och hotell till en icke prissänkt resa med charterflyg, fram till 14 dagar före avresa.
  • Pengarna tillbaka om du måste boka av resa för att du blivit sjuk (- mot uppvisande av läkarintyg) eller uppsagd.
  • Bo kvar-garanti. Du behåller samma rum eller lägenhet även om någon annan i ditt sällskap måste boka av.
  • Retroaktiva rabatter. Med Prisgaranti Plus får du mellanskillnaden tillbaka om du märker att vi sänkt grundpriset, flyg och hotell, under perioden fram till 60 dagar före avresa.
  • Fri namnändring. Måste dock ändras minst fyra dagar innan avresa.

"Vi fick ställa in tvåveckorsresan då min man behövde opereras akut. Tråkigt förstås, men allt slutade bra. Vi fick snabbt pengarna tillbaka och alla på TUI var så hjälpsamma. Utan avbokningsskydd hade det blivit dyrt."
Claus och Annika Haga, Rimbo

RESANS GRUNDPRIS SKYDDET KOSTAR
Upp till 3 999:- 199:- per person
4 000-9 999:- 299:- per person
över 10 000:- 399:-per person

Läs mer om vad som ingår

SLÅ TILL NU, INNAN DET ÄR FÖRSENT

Tänk på att vårt av- och ombokningsskydd inte går att lägga till i efterhand. Enklast beställer du det samtidigt som du bokar resan, sista chansen är innan du betalat anmälningsavgiften, som ska vara erlagd inom fem dagar efter bokning..

Villkor för dig som bokat innan 20200504.