Vinterresor

Boka vinterns drömresa

I vinter lockar vi med massor av härliga resmål. Till flera av våra resmål flyger vi nonstop, med bekvämt direktflyg, utan mellanlandningar - som till Mauritius, Sri Lanka, Vietnam och Thailand. Västerut hittar du bland annat vår nyhet Punta Cana i Karibien.   

Du vet väl om att du bara behöver betala anmälningsavgiften nu – resten kan vänta till sex veckor före avresa! Och med vårt av- och ombokningsskydd kan du enkelt boka om ifall du skulle få ändrade planer.

Magiska Thailand - Upp till 4 000:- rabatt

Att vi på TUI har det största urvalet av resor till Thailand hänger ihop med vår långa erfarenhet av landet (trettio år!). Med bekvämt direktflyg kan du resa till Phuket och Krabikusten. Ett av våra bästa tips är att kombinera flera resmål veckovis.

Pangpriser till solsäkra Kanarieöarna

Kanarieöarna har samma solsäkra klimat som alltid och erbjuder allt från nya restauranger, galerior och trendiga beach clubs. Nu har vi riktigt bra priser när du reser i november och december, se utvalda hotell nedan.

Fler erbjudanden som väcker reslust i vinter

Boka vinters resa nu så är chansen stor att du hittar det du verkligen vill ha.

Exotiska resmål i vinter - från öst till väst

Nu har vi fina priser till dig som är sugen på att resa till våra exotiska resmål i vinter. Välj bland länder som Mauritius med specialpris på utvalda hotell, Sri Lanka, Vietnam och Thailand.

Nyheter i vinter! Upptäck våra nya drömstränder

Nedan presenterar vi några av våra heta vinternyheter som vi flyger till med reguljärflyg. 

Hitta ditt drömhotell

TUI erbjuder

    TUI Card »
  • 6 månader räntefritt
  • Poäng på alla köp
  • Ingen årsavgift 

Villkor

Eventuella prisexempel gäller per person, begränsat antal platser. Gäller endast nybokningar och kan ej kombineras med andra rabatterbjudanden, Coop-rabatt eller Nordic Choice-rabatt. Eventuella tillägg kan tillkomma. TUI reserverar sig för eventuella korrekturfel.