Charterresor

Boka charter till hela världen med TUI

Vi på TUI har lång erfarenhet av att erbjuda charterresor runtom i hela världen. Charter är ett uppskattat och bekvämt sätt att resa på – vi tar dig till våra populära charterresmål och du får flyg och hotell enkelt paketerat. Du kan boka tillval som utflykter, hyrbil och transfer och väl på resmålet finns vår kunniga personal på plats för att se till att du får en så bra semester som möjligt.

Vare sig du vill resa på sommaren eller vintern tar vi dig tryggt till favoriter som Grekland och Spanien eller mer exotiska resmål som Thailand och Mexico. I vårt utbud finns det resmål och hotell för alla smaker, både för den stora familjen som föredrar All Inclusive eller för de som reser på tu man hand. Bland våra resor är det lika lätt att hitta skön avkoppling som häftiga äventyr.

Vi vill att du ska luta dig tillbaks och uppleva på din semester – boka din charterresa med TUI.

Fördelar med TUIs charter

Enkelt och prisvärt – du bokar hotell, flyg och tillval på samma gång.
Unika hotell – våra hotellkoncept är framtagna för att tillgodose alla typer av semesterdrömmar.
Personlig service – personal på plats på våra resmål, alltid tillgängliga via telefon, mejl och vår app.
Populära tillval – för att höja upplevelsen på din semester kan du enkelt boka tillval som utflykter, hyrbil och transfer.
Trygghet genom resegarantilagen – du har omfattande skydd vid oförutsägbara händelser. Något som du INTE har när du reser reguljärt.
Öppet köp, prisgaranti och god tid till betalning – boka tryggt hos TUI.
Miljömedvetet – 2014 var TUI den första nordiska researrangören att bli miljöcertifierat.
Läs gärna mer under "Att resa med oss".

Våra mest populära charterresmål

Hitta din drömresa hos oss på TUI. Nedan ser du några av våra mest populära resmål.

När vill du resa?

Några charterfavoriter

Föredrar du en skön avkopplande vecka med sol, bad och All Inclusive? Reser du med barn och vill ha en stor pool? Eller kan du ta snabba beslut och åka på en sista-minuten? Oavsett önskemål har vi charterresan för dig.

Åk på charter från en flygplats nära dig

Våra direktflyg tar dig till värmen från 18 flygplatser runtom i landet – från Halmstad, Jönköping och Visby i söder till Sundsvall, Umeå och Luleå i norr.