Patong Beach

Patong Beach lever upp till sitt rykte som en av Phukets största nöjesmetropoler. Men badorten passar också familjer, par och singlar som vill ha mycket att välja mellan. Vi har hotell för alla smaker, och under vinterhalvåret tar vi dig hit med nonstopflyg på bara drygt tio timmar. Läs mer

Patong Beach lever upp till sitt rykte som en av Phukets största nöjesmetropoler. Men badorten passar också familjer, par och singlar som vill ha mycket att välja mellan. Vi har hotell för alla smaker, och under vinterhalvåret tar vi dig hit med nonstopflyg på bara drygt tio timmar.

I Patong finns två huvudgator och en hel mängd smågator med ett gigantiskt utbud av allt från shopping till restauranger, nöjen och aktiviteter. Du kan strosa omkring på nattmarknaden bland kläder, väskor och småprylar. Vill du handla kvalitetsvaror ska du titta in i shoppingcentret Jungceylon, mitt i Patong, med hundratals eleganta och luftkonditionerade märkesbutiker.

Full fart på stranden
På den flera kilometer långa sandstranden är folklivet färgstarkt och aktiviteterna många. Härifrån är det bara ett stenkast upp till serveringarna och butikerna i centrum.

Restauranger och kvällsliv
Det fullkomligt vimlar av kvällsöppna butiker, musikbarer och dansställen. När det gäller restauranger finns mängder av alternativ – från genuint thailändskt till italienska restauranger och internationella kedjor som Mc Donald's eller Kentucky Fried Chicken.

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-öarna
  • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
  • Djungeltrekking med kanot
  • Cykling på Koh Yao Noi

Missa inte att du kan boka utflykterna hemifrån.

Direktflyg på vintern
I perioden när de flesta vill resa till Thailand har vi charterflyg direkt från både Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Luleå. Du kommer hit utan mellanlandningar på mellan tio och elva timmar. Under sommarhalvåret reser du med Thai Airways till Bangkok och därifrån vidare med inrikesflyg (ca 1 tim) till Phuket. Som en extra bonus kan du då kostnadsfritt byta resans två sista övernattningar mot två nätter i Bangkok.

Visa mindre

Rekommenderade hotell