Patong Beach

Livliga Patong Beach lever upp till sitt rykte som ett av Phukets största nöjescentrum. Samtidigt är det ett semesterresmål för familjer, par och singlar som vill ha mycket att välja mellan. Du flyger med Thai Airways via Bangkok och kan, om du vill, avsluta resan med två nätter där. Läs mer

Livliga Patong Beach lever upp till sitt rykte som ett av Phukets största nöjescentrum. Samtidigt är det ett semesterresmål för familjer, par och singlar som vill ha mycket att välja mellan. Du flyger med Thai Airways via Bangkok och kan, om du vill, avsluta resan med två nätter där.

I pulserande Patong Beach hittar du ett gigantiskt utbud av allt från småbutiker till restauranger, klubbar, barer och aktiviteter. Du kan också strosa omkring på nattmarknaden och fynda eller shoppa i det moderna köpcentret Jungceylon bland hundratals eleganta och luftkonditionerade butiker.

Från thailändskt till italienskt
Restaurangutbudet gör inte heller någon besviken. Här finns mängder av alternativ med olika specialiteter på hela skalan från genuint thailändskt till romantiska italienska restauranger och internationella kedjor som Mc Donald's eller Kentucky Fried Chicken.

Hotell i bästa läge
Vårt hotell Patong Merlin ligger i strandens ena ände. Det är ett resorthotell med restauranger, barer, gym och spa. Plus tre pooler och en lummig, tropisk trädgård. Runt hörnet ligger hela Patongs nöjesutbud.

Vågor och strömmar
Sommartid kan vågor och undervattensströmmar orsaka badförbud vid flera av Phukets stränder. Räkna därför med möjligheten att du mest får använda stranden till promenader, men bada i hotellets pooler.

Stränder, golf och regnskog
På Phuket kan du hyra longtailbåt och åka ut till andra stränder och öar, vandra i regnskog, dyka, spela golf, gå på spa eller välja och vraka bland ett enormt stort shoppingutbud.

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Phi Phi-öarna
  • Prova på dyk med skandinavisk guide
  • Kanotpaddling bland grottor och laguner

Två nätter i Bangkok
Du flyger med Thai Airways bekväma reguljärflyg till Bangkok och fortsätter till Phuket med Thais inrikesflyg (ca 1 tim). Du kan avsluta semestern med ett par dagar i Bangkok utan extra kostnad genom att byta ut de två sista övernattningarna på Phuket mot två nätter i Bangkok.

Skurar, solsken och lägre prisnivå
Fler och fler väljer att resa till Thailand på sommaren. För även om risken för korta tropiska regn är något större under sommarhalvåret skiner oftast solen och det är lika varmt och skönt året runt. Dessutom är tempot lite lugnare och prisnivåerna lägre än under högsäsongen. Så faktum är att när TUI ber er resenärer betygsätta Thailandsupplevelsen är siffrorna som allra högst just på sommaren.

Visa mindre

Rekommenderade hotell