Kata Beach

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Även om tempot är lugnt är restaurangutbudet stort. Bland våra hotell hittar du familjevänliga lägenheter och hotell nära händelsernas centrum. Du flyger med Thai Airways via Bangkok och kan, om du vill, avsluta resan med två nätter där. Läs mer

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Även om tempot är lugnt är restaurangutbudet stort. Bland våra hotell hittar du familjevänliga lägenheter och hotell nära händelsernas centrum. Du flyger med Thai Airways via Bangkok och kan, om du vill, avsluta resan med två nätter där.

Vattnet är klart och den ljusa sandstranden är långgrund. Här är det enkelt att krydda semestern med upplevelser. Du kan hyra longtailbåt och åka ut till andra stränder och öar, vandra i regnskog, dyka, spela golf eller gå på spa.

Restauranger och shopping
Kata Beach är uppdelat på två olika centrum som båda har mycket att välja på när det gäller marknadsgator, småbutiker, barer och – inte minst – restauranger där du kan frossa i thailändska smaker som citrongräs och koriander.

Hotell för familjer, par och kompisar 
Oavsett om du reser med barn, hela släkten, din partner eller kompisgänget så har vi hotell som passar. Du kan välja mellan stora resorthotell, charmiga lite mindre hotell och lägenhetshotell där även störrre familjer får plats. 

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Phi Phi-öarna
  • Kanotpaddling bland grottor och laguner


Två nätter i Bangkok
Du flyger med Thai Airways bekväma reguljärflyg till Bangkok och fortsätter till Phuket med inrikesflyg (ca 1 tim). Vill du avsluta resan med ett par dagar i Bangkok kan du utan extra kostnad byta ut de två sista övernattningarna på Phuket mot två nätter i Bangkok.

Skurar, solsken och lägre prisnivå
Fler och fler väljer att resa till Thailand på sommaren. För även om risken för korta tropiska regn är något större under sommarhalvåret skiner oftast solen och det är lika varmt och skönt året runt. Dessutom är tempot lite lugnare och prisnivåerna lägre än under högsäsongen. Så faktum är att när TUI ber er resenärer betygsätta Thailandsupplevelsen är siffrorna som allra högst just på sommaren.

Visa mindre

Rekommenderade hotell