Kata Beach

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Det finns mycket att välja på av restauranger och aktiviteter. Bland våra hotell hittar du både familjevänliga lägenheter och boende nära händelsernas centrum. Under vinterhalvåret tar vi dig hit med nonstopflyg på bara drygt tio timmar. Läs mer

Kata Beach hör till Phukets finaste och mest barnvänliga stränder. Det finns mycket att välja på av restauranger och aktiviteter. Bland våra hotell hittar du både familjevänliga lägenheter och boende nära händelsernas centrum. Under vinterhalvåret tar vi dig hit med nonstopflyg på bara drygt tio timmar.

Vattnet är klart och den ljusa sandstranden är långgrund. Här är det enkelt att krydda semestern med upplevelser. Du kan följa med en longtailbåt ut till andra stränder och öar, vandra i regnskog, dyka, spela golf eller gå på spa.

Restauranger och shopping
Kata Beach är uppdelat på två olika centrum som båda har massor att välja på när det gäller marknadsgator, småbutiker, barer och – inte minst – restauranger där du kan frossa i thailändska smaker som citrongräs, ingefära, lime och kokosmjölk.

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-öarna
  • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
  • Djungeltrekking med kanot
  • Cykling på Koh Yao Noi

Direktflyg på vintern
I perioden när de flesta vill resa till Thailand har vi charterflyg direkt från både Stockholm, Göteborg, Köpenhamn och Luleå. Du kommer hit utan mellanlandningar på mellan tio och elva timmar. Under sommarhalvåret reser du med Thai Airways till Bangkok och därifrån vidare med inrikesflyg (ca 1 tim) till Phuket. Som en extra bonus kan du då kostnadsfritt byta resans två sista övernattningar mot två nätter i Bangkok.

Visa mindre

Rekommenderade hotell