Karon Beach

Karon Beach på Phukets västkust passar dig som vill ha nära till stränder, restaurangliv och vattensporter. Bland TUIs hotell är det enkelt att hitta det du söker. Du kan välja boende i kategorier som Familjefynd, Litet och familjärt, Nära till allt, Billigt & bra och De Luxe. Läs mer

Karon Beach på Phukets västkust passar dig som vill ha nära till stränder, restaurangliv och vattensporter. Bland TUIs hotell är det enkelt att hitta det du söker. Du kan välja boende i kategorier som Familjefynd, Litet och familjärt, Nära till alltBilligt & bra och De Luxe.

Karonstranden är både bred och långsträckt och känns därför aldrig överbefolkad. Den är fylld av vit korallsand men inte särskilt långgrund. Här kan du koppla av under ett parasoll med semesterpocketen. Bara några steg bort ligger strandserveringar med väldoftande thaimat och immande kalla drycker.

Restaurangtätt centrum
I centrum av Karon finns massor av restauranger, barer och affärer. På kvällarna hittar du ständigt nya matställen att prova och vill du fortsätta med shopping kan du strosa i timmar bland alla marknadsstånd och butiker.

Hotelltips

  • Front Village i kategorin Nära till allt, passar vuxna som reser utan barn
  • The Access Pool Resort & Spa med poolkanaler från rummen till de stora poolerna
  • Femstjärniga Centara Grand Beach Resort i kategorin De Luxe


Ännu mer shopping i Patong

Från Karon Beach kan du lätt ta en tuk-tuk till Patong, sex kilometer bort. Hög puls på nöjeslivet och gator fyllda av butiker och marknadsstånd är ortens kännetecken. I shoppingcentret Jungceylon, som består av över 200 butiker, hittar du allt från märkeskläder till hantverk och elektronik.

Utflyktstips

  • Båtutflykt till Bounty Island (Racha Yai), Coral Island eller Phi Phi-öarna
  • Dykning och snorkling för nybörjare och proffs
  • Djungeltrekking med kanot 
  • Cykling på Koh Yao Noi
Visa mindre