Phuket

Med TUI kan du resa till Phuket året runt. På Phuket väntar stränder, snorkling, shopping och hotell från budget till lyx. Självklart kan du kombinera resmålen veckovis. På sommaren flyger vi med Thai Airways via Bangkok. Du kan utan extra kostnad få de två sista nätterna i Bangkok. Läs mer

Med TUI kan du resa till Phuket året runt. På Phuket väntar stränder, snorkling, shopping och hotell från budget till lyx. Självklart kan du kombinera resmålen veckovis. På sommaren flyger vi med Thai Airways via Bangkok. Du kan utan extra kostnad få de två sista nätterna i Bangkok.

Phuket – en ö med många ansikten
Den som vill ha långa stränder, marknader, nattklubbar, shoppingcenter och ett oändligt utbud av restauranger hittar det på Phuket. Men här finns också lugna oaser fyllda av fågelkvitter och små hål-i-väggen med rykande het thaimat. Lika stor bredd har vårt utbud av hotell på Phuket. Välj mellan allt från resorthotell med aktiviteter till enkla bungalower. 

Tips på saker att göra på Phuket
Dykning och snorkling är populära utflykter på Phuket. Andra tips är att hänga med på djungeltrekking och paddla kanot. Eller spela golf på någon av Phukets åtta golfbanor. Många av våra hotell har gym eller träningspass. Att göra en båtutflykt till Phi Phi-öarna är också populärt. 

Två nätter i Bangkok
Du flyger med Thai Airways bekväma reguljärflyg till Bangkok och fortsätter till Phuket med Thais inrikesflyg (ca 1 tim). Vill du ha ett par dagar i Bangkok kan du utan extra kostnad byta ut de två sista övernattningarna på Phuket mot två nätter i Bangkok.

Välj ett resmål!
Under länkarna läser du mer om våra resor till Phuket – om stränder, shopping, nöjen och de bästa hotellen. 

  • Cape Panwa – en fridfull udde med familjehotell och spahotell
  • Bangtao Beach – sex kilometer lång strand med hotell för både familjer och par
  • Kamala Beach – flera unika hotell i avspänd miljö
  • Karon Beach – allt du kan tänka dig av restauranger, bad och vattensporter
  • Kata Beach – långgrund strand med många fina hotell
  • Kata Noi Beach – en lugn oas nära det livligare Kata Beach
  • Patong Beach – shoppingmekka och nöjesmetropol med hotell i bästa läge
  • Tri Trang Beach – med familjehotell och bra snorkling
 
Visa mindre