Bangtao Beach

Den sex kilometer långa stranden Bangtao Beach är en av Phukets längsta. Med sin vita, lena korallsand är den rena drömmen för dig som vill ha en lugn semester. Läs mer om våra prisvärda hotell för familjer. Läs mer

Den sex kilometer långa stranden Bangtao Beach är en av Phukets längsta. Med sin vita, lena korallsand är den rena drömmen för dig som vill ha en lugn semester. Läs mer om våra prisvärda hotell för familjer.

Vid Bangtao Beach ligger vårt Familjefynd Arinara Bangtao Beach (före detta Dalar) som är ett prisvärt alternativ, inte minst för familjer med fler än två barn. Här har du bästa strandläge, fint poolområde och möjlighet att träna och få massage. 

Rofyllda Bangtao Beach
På Bangtaostranden kopplar du av i lugna och sköna omgivningar bland vajande kokospalmer. Ett stenkast härifrån hittar du serveringar med lokal touch.

Vågor och strömmar
Sommartid kan vågor och undervattensströmmar orsaka badförbud vid flera av öns stränder. Räkna därför med att mest använda stranden till promenader, men bada i hotellpoolen. Du kan också göra utflykter till någon av öns andra stränder.

Nöjesliv och shopping
Vill du ha mer av restauranger och shopping så tar du dig enkelt till Phuket Town eller till Patong. Från Bangtao Beach är det mindre än en halvtimme med taxi till Phuket Town där du hittar shoppingcentret Central Festival. I Patong finns shoppingcentret Jung Ceylon med hundratals butiker och restauranger. Marknader med lite mer lokal prägel hittar du på båda ställena.

Spela golf
Bor du vid Bangtao Beach och vill golfa ligger 18-hålsbanan i hotellområdet Laguna närmast, men på Phuket finns flera banor att välja bland. Golf bokar du på plats.

Utflyktstips
Följ med på någon av våra utflykter, här är ett par exempel:

  • Båtutflykt till Phi Phi-öarna
  • Helgmarknad i Phuket Town
  • Kanotpaddling bland grottor och laguner


Två nätter i Bangkok

Du flyger med Thai Airways bekväma reguljärflyg till Bangkok och fortsätter till Phuket med Thais inrikesflyg (ca 1 tim). Vill du ha ett par dagar i Bangkok kan du utan extra kostnad byta ut de två sista övernattningarna på Phuket mot två nätter i Bangkok.

Skurar, solsken och lägre prisnivå
Fler och fler väljer att resa till Thailand på sommaren. För även om risken för korta tropiska regn är något större under sommarhalvåret skiner oftast solen och det är lika varmt och skönt året runt. Dessutom är tempot lite lugnare och prisnivåerna lägre än under högsäsongen. Så faktum är att när TUI ber er resenärer betygsätta Thailandsupplevelsen är siffrorna som allra högst just på sommaren.

Visa mindre

Rekommenderade hotell