Thailand

Allt fler upptäcker hur bra det är att resa till Thailand under sommarhalvåret. Lite större risk för regnskurar, men lika varmt och skönt. Tempot är lugnare och prisnivåerna lägre. Välj mellan resmål på Phuket, Krabikusten och i Khao Lak. Ett tips: stanna i Bangkok två nätter på hemresan. Läs mer

Allt fler upptäcker hur bra det är att resa till Thailand under sommarhalvåret. Lite större risk för regnskurar, men lika varmt och skönt. Tempot är lugnare och prisnivåerna lägre. Välj mellan resmål på Phuket, Krabikusten och i Khao Lak. Ett tips: stanna i Bangkok två nätter på hemresan.

Sommartid erbjuder vi flera olika resmål i Thailand. Klicka vidare och läs mer om:

Hotell för alla smaker
Du kan välja mellan hotell i kategorier från Billigt & bra till femstjärnig De Luxe liksom Nära till allt eller Lugn & ro. Tänker du resa till Thailand  med  hela familjen  kan du kika på kategorin Familjefynd där du får extra mycket för pengarna. Leta efter märkningen  Vuxna & vänner om du reser utan barn.

Två nätter i Bangkok 
Du flyger med Thai Airways bekväma reguljärflyg till Bangkok och vidare  till Phuket med inrikesflyg. Vill du ha ett par dagar i Bangkok kan du utan extra kostnad byta ut de två sista övernattningarna på Phuket,  Krabikusten  eller i Khao Lak mot  två nätter i Bangkok. Lite shopping på MBK, en båttur på floden för att se Grand Palace eller en sväng på matmarknaden gör att du får ut ännu mer av din resa.

Visa mindre