Thailand

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Att TUI har det största urvalet av resor till Thailand hänger ihop med vår långa erfarenhet av landet (trettio år!). Med bekvämt direktflyg kan du resa till Phuket och Krabikusten. Ett av våra bästa tips är att kombinera flera resmål veckovis.  Läs mer

Längtar du efter att resa till Thailand kan du se fram emot en mix av mjuka stränder, snorkling, shopping och ett skönt klimat. Att TUI har det största urvalet av resor till Thailand hänger ihop med vår långa erfarenhet av landet (trettio år!). Med bekvämt direktflyg kan du resa till Phuket och Krabikusten. Ett av våra bästa tips är att kombinera flera resmål veckovis. 

Du kan välja mellan många av Thailands mest kända resmål. Klicka vidare och läs mer om: 

  • Phuket: Karon BeachKata Beach och flera andra resmål med restauranger, barer och shoppingstråk.
  • Krabikusten: Ao Nang och Klong Muang Beach där du också kan göra utflykter med longtailbåt till små öar. 
  • Khao Lak: Långgrunda stränder, regnskog och vårt fina TUI Family Life Mai Khao Lak.
  • Bangkok: Shopping och buddhisttempel, kombinera med sol och bad på öarna.
  • Hua Hin: Thailändskt vardagsliv, fina stränder och golf.
  • Koh Samui, Koh Samet och Koh Chang: Dyk, bada och snorkla på någon av öarna, kombinera med shopping i Bangkok.

Hotell vid stränderna
Det är enkelt att hitta ett boende som passar just dig. Oavsett om du vill bo på en semesteranläggning eller i en bungalow på stranden. Ska du resa till Thailand med hela familjen är modernt designade TUI Family Life Mai Khao Lak det bästa du kan välja. Andra familjefavoriter är Blue Star Centara Kata Beach och Blue Star Phuket Marriott Resort & Spa.  För vuxna som reser utan barn är hotell i kategorier som De Luxe och Nära till allt några tips.

Valfri reslängd
På många av hotellen kan du välja reslängd från en vecka upp till en månad eller ännu mer. Perfekt för den som exempelvis vill resa 10 dagar till Thailand.

Nonstop till Thailand
Din flygtid blir kortare eftersom du kan välja att flyga nonstop till Thailand. Till Phuket och Krabi flyger du nonstop med TUIfly Nordics långdistansplan Boeing 767. Till Krabi är det för övrigt bara TUI som har nonstop-charter. Till Bangkok kan du resa med Thai Airways reguljärflyg, även det nonstop.

Visa mindre