Portals Nous

Portals Nous är en elegant badort mellan staden Palma och badorten Palma Nova. Här bor du nära stränder, golfbanor och den eleganta yachthamnen Puerto Portals med sina krogar och uteserveringar. Till storstaden Palma är det drygt en mil. Läs mer

Portals Nous är en elegant badort mellan staden Palma och badorten Palma Nova. Här bor du nära stränder, golfbanor och den eleganta yachthamnen Puerto Portals med sina krogar och uteserveringar. Till storstaden Palma är det drygt en mil.

I Portals Nous finns boutiquer, restauranger och barer som du kan promenera till från ditt hotell. Fortsätter du till havet kommer du till den exklusiva marinan Puerto Portals. Det är öns största yachthamn med fartyg i lyxklass. Här är trendfaktorn hög och strandpromenaden kantas av exklusiva restauranger, men det finns också uteserveringar med mer överkomliga priser. 

Fina stränder 
De fina stränderna Costa d'en Blanes och Playa Portals ligger i närheten. Vid Oratoria-stranden ligger ett center för vattensporter. 

Kul för familjer
Det är inte långt till Marineland, den marina djurparken där man bland annat får träffa pingviner och delfiner.

Golf
Den högklassiga golfbanan Real Golf de Bendinat ligger nära Portals Nous och ytterligare sex banor finns inom räckhåll. Du kan boka starttider via ditt hotell eller direkt hos golfklubben.

Palmas storstadspuls 
Några kilometer bort ligger Palma de Mallorca med hela sitt utbud av shopping, restauranger, nöjen, sevärdheter och spännande kulturliv. Med lokalbuss tar det knappt en halvtimme in till Palma, taxi är inte heller särskilt dyrt. 

Boka hyrbil hemifrån
Vill du upptäcka dina egna favoritplatser på Mallorca? Boka en hyrbil och kör omkring bland badvikar, vingårdar och småbyar i bergen. Ett bra sätt att spara pengar och slippa krångel är att boka hyrbil för en eller flera dagar redan hemifrån.

Utflyktstips

  • Vingårdstur med avsmakning
  • Den idylliska bergsbyn Valldemossa och Apelsindalen
  • Sjörövarshow med middag
  • Katamarantur med sol, bad och god mat

Boka utflykterna redan hemifrån så att du är säker på att komma med.

Två semestrar i en 
Vill du maxa semestern kan du välja ett resmål första veckan och ett annat den andra veckan. Välj mellan fler än 15 resmål över hela Mallorca. 

 

 
Visa mindre

Rekommenderade hotell