Kryssningar från Mallorca med Thomson Majesty

Upplev kulturskatter, charmiga städer och gröna öar under en kryssning i Medelhavet. Samtidigt kopplar du av ombord på Thomson Majestys soldäck, äter gott, tränar och ser glittrande shower. Beroende på vilken rutt du väljer kan du besöka allt från öarna Korsika och Sicilien till Franska rivieran, Toscana, Gibraltar och städer som Florens, Nice, Sevilla och Tarragona. Läs mer

Upplev kulturskatter, charmiga städer och gröna öar under en kryssning i Medelhavet. Samtidigt kopplar du av ombord på Thomson Majestys soldäck, äter gott, tränar och ser glittrande shower. Beroende på vilken rutt du väljer kan du besöka allt från öarna Korsika och Sicilien till Franska rivieran, Toscana, Gibraltar och städer som Florens, Nice, Sevilla och Tarragona.

De en vecka långa kryssningarna utgår från Mallorca, och du kan boka enbart flygresa och kryssning eller kombinera med en sol- och badvecka på Mallorca. I så fall kan du välja fritt mellan alla våra resmål och hotell på ön. I din kryssning i Medelhavet ingår helpension – bekvämare kan det knappast bli!

Kryssning med avslappnad atmosfär
Thomson Majesty är ett klassiskt mellanklassfartyg med en mer informell inställning till livet ombord än på många andra kryssningsfartyg. Atmosfären är avspänd och du har mestadels brittiska medpassagerare.

Spa och shower
Mellan besöken iland lever du skönt kryssningsliv ombord. Du kan boka in hälso- och skönhetsbehandlingar, gå på gym eller roa dig allt efter vad du känner för. Fartygets elva däcksplan rymmer bland annat soldäck med pool, hälsocenter och skönhetssalong i två plan, gym med havsutsikt, kasino, barer, nattklubb och en scen för kvällarnas shower. Ibland är det däckparty med liveband som höjer stämningen.

Bistro och gourmetkrog
Du kan välja mellan fem restauranger, varav tre serverar mat från varierade à la carte-menyer. Bufféerna är välfyllda och i Café Royale kan du sitta och äta ute på däck.

Det mesta ingår
Under kryssningen ingår helpension med upp till fem måltider om dagen (exkl drycker). Utan extra kostnad får du sportaktiviteter, gym, bastu och kvällarnas shower i Jubilee Lounge. Ja, till och med dricksen ingår i det pris du betalat för resan.

Utflykter, stränder och pooler
I stort sett varje morgon lägger fartyget till vid en ny hamn. Då har du tre val: Boka en hel- eller halvdagsutflykt, shoppa och flanera i hamnstaden på egen hand eller stanna ombord för att ta en spabehandling och koppla av vid poolen. Valet är ditt!

Kombinera med sol och bad!
Ännu en valmöjlighet är att kombinera kryssningen med en skön sol- och badvecka i land. Du kan i så fall välja vilket resmål och hotell du vill i TUIs stora utbud på Mallorca.'

Fyra spännande rutter
Beroende på datum kan du välja mellan fyra olika rutter med Thomson Majesty. Alla innehåller en skön dag till havs, då du kan koppla av med fartygets alla faciliteter. Mer information hittar du under respektive rutt längre ner på sidan.

Rivieran, Toscana och Korsika: Korsikas natur, kulturskatter i Florens, strandliv i Nice och Barcelonas storstadspuls i en och samma resa. 

Sevilla, Casablanca och Gibraltar: Spanska kulturstäder som stolta Sevilla och sherrystaden Jerez kombinerat med färger och dofter i Casablanca i Marocko. Ett besök på Gibraltarklippan är ren bonus.

Menorca, Provence och Tarragona:  Strandliv på Menorca och Mallorca, Gaudís mästerverk i Barcelona och ljuvliga Aix en Provence. En dag på bohem-chica Ibiza och ett besök i den spanska världsarvsstaden Tarragona ingår också.

Sicilien, Sorrento och Menorca: Taorminas gränder i kombination med utflykter till Sorrento och Monte Carlo. På Menorca kan du följa öns berömda vandringsleder eller sola och bada vid fina stränder.

Visa mindre

Rekommenderade hotell