Cala Mesquida

Cala Mesquida är en stillsam och avkopplande liten by på nordöstra Mallorca. Den ljusa sandstranden kantas av kristallklart vatten, perfekt för snorkling.   Läs mer

Cala Mesquida är en stillsam och avkopplande liten by på nordöstra Mallorca. Den ljusa sandstranden kantas av kristallklart vatten, perfekt för snorkling.  

Den fridfulla byn Cala Mesquida består av privata villor på sluttningarna, några få hotell och ett par butiker. I omgivningarna finns bara småjordbruk och gröna berg. Närmaste större ort är det färgstarka Cala Ratjada åtta kilometer söderut.

Hotell med valmöjligheter
Samtidigt finns mycket att göra inom hotellen. På Viva Mesquida har du ett stort poolområde med vattenland för de minsta, träningsrum, tennisbana och minigolf. På femstjärniga Vanity Suite i kategorin De Luxe finns tennis, pilates, yoga och spinning. Lyxig avkoppling får du i hotellets spa.

Promenader och cykelturer
Den vackra naturen är perfekt för den som vill röra på sig. Det finns cyklar att hyra och en lång vindlande träbro går över sanddynerna till havsnära stigar på kullarna mittemot.

Upptäck Mallorca med hyrbil
Du kan också hyra en bil och leta rätt på undangömda badvikar och vackra byar i bergen. Hyrbil bokar du enkelt genom oss redan hemifrån.

Visa mindre

Rekommenderade hotell