Cala Bona

Cala Bona på Mallorcas östkust är en liten badort med rustik charm byggd kring en fiskehamn. På TUI Family Life finns Bamseklubben, träningspass, restauranger och stora poolområden. En fin strandpromenad leder till grannresmålet Cala Millor. Läs mer

Cala Bona på Mallorcas östkust är en liten badort med rustik charm byggd kring en fiskehamn. På TUI Family Life finns Bamseklubben, träningspass, restauranger och stora poolområden. En fin strandpromenad leder till grannresmålet Cala Millor.

Reser du med familjen och vill ha ut så mycket som möjligt av din Mallorcasemester så är Cala Bona ett bra val. I lugna omgivningar ligger vårt Family Life med pooler, sportaktiviteter och massor av kul för barn i alla åldrar. 

Stort poolområde med havsutsikt
Vid det lagunliknande poolområdet kan du koppla av på sköna solbäddar på gräsmattan under palmerna.  Härifrån har du utsikt över havet och kan beställa snacks och drycker i poolbaren. Barnpoolen har sju vattenrutschbanor, självklart finns det också lugna zoner för den som vill koppla av.

Yoga, vinbar och musik
Här finns allt från yogaklasser  till volleybollturneringar, från spabehandlingar till tuffa pass i gymmet. Mellan varven kan du äta och dricka gott i vin- och tapasbaren, bufférestaurangen eller på tavernan. På kvällarna kör artisterna sin show från stora scenen. Kul för både stora och små, på bekvämt avstånd från rummet  när barnen blir trötta.

Strand och nöjen i Cala Millor 
Om du vill bada vid en strand, som omväxling till poolerna, hoppar du på hotellbussen som tar dig till stranden i Cala Millor (östkustens finaste sandstrand). Till Cala Millor kommer du också om du följer strandpromenaden – den funkar lika bra för en löprunda på morgonen som för en kvällspromenad. Uteserveringarna ligger tätt längs havet och i Cala Millor finns ännu mer att välja på, inte minst om du vill ta pulsen på nöjeslivet.   

Vandra, cykla, snorkla
Cala Bona har ett bra läge för den som vill vara ute i naturen: vandringsleder och cykelvägar finns det gott om. Du kan också ta en tur till fredagsmarknaden i Son Servera. I badvikarna längs östkusten är vattnet kristallklart – perfekt för snorkling.

Utflyktstips

  • Drakgrottorna
  • Palma de Mallorca med katedralen La Seu
  • Ridning på hästgården Rancho Grande

Ett tips är att boka utflykterna hemifrån så att du är säker på att få en plats.

Boka hyrbil hemifrån
Vill du upptäcka dina egna favoritplatser på Mallorca? Boka en hyrbil och kör omkring bland badvikar, vingårdar och småbyar i bergen. Ett bra sätt att spara pengar och slippa krångel är att förboka hyrbilen redan hemifrån.

Två semestrar i en 
Vill du maxa semestern kan du välja ett resmål första veckan och ett annat den andra veckan. Välj mellan fler än 15 resmål över hela Mallorca.

Visa mindre

Rekommenderade hotell