Ca'n Pastilla

I den vidsträckta Palmabukten kring Mallorcas huvudstad ligger stränder och resmål tätt. I Ca'n Pastilla bor du i en mysig miljö med badstrand, stort semesterutbud och den livliga storstaden Palma mindre än en halvtimme bort.  Läs mer

I den vidsträckta Palmabukten kring Mallorcas huvudstad ligger stränder och resmål tätt. I Ca'n Pastilla bor du i en mysig miljö med badstrand, stort semesterutbud och den livliga storstaden Palma mindre än en halvtimme bort. 

Ca'n Pastilla har en egen strand, men ligger också direkt intill grannresmålet Playa de Palma, vars strand hör till öns längsta och finaste. Där finns en del ungdomligt partyliv, medan Ca'n Pastilla har mer av designade kaffebarer och boutiquer längs strandpromenader och gågator.

Uteliv och läckert boende
I Ca'n Pastilla ligger en charmig liten hamn och längs vattnet finns ett massor av barer, restauranger och caféer. Här hittar du exempelvis trendiga Puro Beach – en strandklubb som tillhör designhotellet Puro i Palma. Kvällslivet är inte av det mest högljudda slaget, men klubbar och diskotek finns inom nära räckhåll i både Palma och den livliga grannorten Arenal. 

Nära till shopping och nöjen i Palma
Att åka in till Palma är enkelt eftersom bussarna går ofta. Här kryllar det av små originella butiker, varuhus och märkesbutiker. Nöjeslivet är lika brett, med tapasrestauranger, barer och klubbar – både i gamla stans gränder och utmed strandpromenaden Paseo Marítimo.

Utflyktstips

  • Vingårdstur med avsmakning
  • Bergsbyn Valldemossa och Apelsindalen
  • Katamaransegling med barbecue

Boka utflykterna eller köp biljetter under fliken Min resa eller i TUI-appen.

Boka hyrbil hemifrån
Vill du upptäcka dina egna favoritplatser på Mallorca? Boka en hyrbil och kör omkring bland badvikar, vingårdar och småbyar i bergen. Ett bra sätt att spara pengar och slippa krångel är att förboka hyrbilen redan hemifrån.

Två semestrar i en 
Vill du maxa semestern kan du välja ett resmål första veckan och ett annat den andra veckan. Välj mellan fler än 20 resmål över hela Mallorca.

Visa mindre

Rekommenderade hotell