San Agustin

San Agustin ser ut som en liten villastad med byggnader i ljusa färger, frodiga palmer och blommande bougainvillea. Till det livligare Playa del Ingles är det fint att promenera längs strandpromenaden. Du kan bo på vårt strandnära hotell för vuxna utan barn. Läs mer

San Agustin ser ut som en liten villastad med byggnader i ljusa färger, frodiga palmer och blommande bougainvillea. Till det livligare Playa del Ingles är det fint att promenera längs strandpromenaden. Du kan bo på vårt strandnära hotell för vuxna utan barn.

San Agustin har gott om restauranger och nöjesställen, men kvällslivet når aldrig samma vända-på-dygnet-nivå som i Playa del Ingles.

Strandpromenad till Playa del Ingles
Från San Agustin kan du följa en strandpromenad utmed Atlanten till Playa del Ingles. Därifrån kan du sedan fortsätta längs stranden till Maspalomas böljande sanddyner och vidare ända bort till Las Meloneras.

Parhotell direkt vid stranden
Två långgrunda stränder med finkornig lavasand kantar San Agustin. Precis intill strandpromenaden och den ena av stränderna ligger vårt hotell Costa Canaria & Spa. Hotellet vänder sig till gäster över 18 år och har ett stort spa- och fitnesscenter, tennisbana och putting green.

Golfresor
Om du åker till Gran Canaria för att spela golf tar du dig lätt till några av de bästa banorna i Las Meloneras och Maspalomas.

Utflyktstips

  • Lilla ö-turen med Las Palmas och grottbyar
  • Vandrinngsturer i bergen
  • Dagstur eller kvällstur till tapasbarer och shoppingcenter i Las Palmas


Förboka hyrbil hemifrån

Med hyrbil tar du dig lätt till bergsbyar, golfbanor, vattenparker och storstaden Las Palmas. Under länken kan du läsa mer om hur du förbokar hyrbil för en eller flera dagar redan hemifrån. 

Visa mindre

Rekommenderade hotell