Maspalomas

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner.  Läs mer

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner. 

Stranden i Maspalomas är en av Gran Canarias längsta och leder ända till Playa del Ingles. Solstolar och strandservice hittar du på den långgrunda stranden närmast det 65 meter höga fyrtornet Faro de Maspalomas. Längre ut längs sanddynerna solar man på sin egen handduk eller promenerar i vattenbrynet.

Restauranger och shopping
Det finns en handfull restauranger att välja mellan, ännu fler hittar du i Playa del Ingles som ligger bara några minuter bort med taxi eller buss. Eller i Las Meloneras, där du förutom restauranger också hittar en hel del märkesbutiker.

Utflyktstips

  • En heldag i djurparken Palmitos Park
  • Aloe vera och oliver – besök på ekologiska gårdar med provsmakningar
  • Jeep- och kamelsafari


Förboka hyrbil hemifrån

Med hyrbil tar du dig lätt till bergsbyar, golfbanor, vandringsleder och den spännande storstaden Las Palmas. Under länken kan du läsa mer om hur du förbokar hybil för en eller flera dagar redan hemifrån.

Visa mindre

Rekommenderade hotell