Maspalomas

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner. Bland hotellen finns resorthotell i våra koncept Blue Star och RIU.  Läs mer

Maspalomas på södra Gran Canaria är ett stort resmål som tack vare sina många palmer och låga byggnader känns lugnt och avslappnat. Du bor granne med en av öns bästa golfbanor och med Maspalomasöknens guldgula sanddyner. Bland hotellen finns resorthotell i våra koncept Blue Star och RIU. 

Stranden i Maspalomas är en av Gran Canarias längsta och leder ända till Playa del Ingles. Solstolar och strandservice hittar du på den långgrunda stranden närmast det 65 meter höga fyrtornet Faro de Maspalomas. Längre ut längs sanddynerna solar man på sin egen handduk eller promenerar i vattenbrynet.

Restauranger och shopping
Det finns en handfull restauranger att välja mellan, ännu fler hittar du i Playa del Ingles som ligger bara några minuter bort med taxi eller buss. Eller i Las Meloneras, där du förutom restauranger också hittar en hel del märkesbutiker.

Hotelltips

  • Blue Star Dunas Maspalomas med sex pooler och rymliga lägenheter
  • Riu Palace Oasis med All Inclusive och stor palmträdgård

Golfresor
Gran Canaria är populärt bland dem som vill spela golf på vintern. Öns bästa banor ligger i Las Meloneras och Maspalomas.

Utflyktstips

  • En heldag i djurparken Palmitos Park
  • Aloe vera och oliver – besök på ekologiska gårdar med provsmakningar
  • Jeep- och kamelsafari

Missa inte att du kan boka utflykterna hemifrån.

Förboka hyrbil hemifrån
Med hyrbil tar du dig lätt till bergsbyar, golfbanor, vandringsleder och till shopping och tapasbarer i Las Palmas. Enklast är att boka hyrbil för en eller flera dagar redan hemifrån.

 

Visa mindre