Portugal

Res till Portugal och den tropiskt gröna ön Madeira med vyer som får dig att tappa andan. Du kan följa med på vandringar eller åka på utflykter till öns vackraste platser. En dos av stadspuls bland många bra restauranger och barer får du i mysiga Funchal. Läs mer

Res till Portugal och den tropiskt gröna ön Madeira med vyer som får dig att tappa andan. Du kan följa med på vandringar eller åka på utflykter till öns vackraste platser. En dos av stadspuls bland många bra restauranger och barer får du i mysiga Funchal.

Madeira ligger i Atlanten, 100 mil västerut från Portugals fastland. Äventyrliga familjer kan åka på delfinsafari, den som vill ha häftigare kickar kan testa canyoning nerför bergen. På ön finns flera golfbanor för dig som hellre varvar ner och njuter av lugnet. Gillar du shopping kan vi ge tips om bästa stråken i Funchal för att hitta fina skor och väskor.

Vi erbjuder allt från familjehotell med uppvärmda pooler till lyxiga hotell i Funchal, Canico do Baixo och Santana. Till Madeira kan du resa från september ända till maj. Vi ordnar levadavandringar och utflykter till Bondens marknad. Det är också enkelt att hyra bil och uppleva ön i din egen takt. 

Visa mindre

Rekommenderade hotell