Portugal

Missa inte ett av Europas mest omväxlande och inbjudande semesterländer. Portugal är en fullträff vare sig du söker långa sandstränder, blomstrande natur, charmiga städer eller kulinariska upplevelser. Dessutom får du fortfarande mycket för pengarna i Portugal. Nyhet! Algarvekusten – vida stränder, apelsinodlingar och rykande het piri piri-kyckling.  Läs mer

Missa inte ett av Europas mest omväxlande och inbjudande semesterländer. Portugal är en fullträff vare sig du söker långa sandstränder, blomstrande natur, charmiga städer eller kulinariska upplevelser. Dessutom får du fortfarande mycket för pengarna i Portugal. Nyhet! Algarvekusten – vida stränder, apelsinodlingar och rykande het piri piri-kyckling. 

Upplevelser året runt
Portugal är litet till ytan, men som turistland har det vuxit sig allt större – tack vare klimatet, stränderna, vinerna, naturen och sevärdheterna. Den gröna ön Madeira är ett eldorado för alla som gillar vandringar, vinbarer och kullerstensgränder. För sol- och badresor under sommarhalvåret är det Algarvekusten som är Portugals riviera.

Mångsidiga Algarve
Algarve ligger i södra Portugal och lockar med ett pärlband av badorter, långa gyllene sandstränder och charmiga småstäder. Samtidigt är det en naturskön trakt där vackra sandstensklippor reser sig utmed den blå Atlanten och inlandet bjuder på många vingårdar, apelsinodlingar och olivlundar.

Semester anpassad för din smak
Vi har letat upp de bästa resmålen och hotellen på Algarvekusten, så att du kan hitta det som passar just dig – vare sig du gillar stora, fartfyllda resmål eller romantiska byar. Och vare sig du vill bo på familjevänliga resorts, träningshotell eller barnfria hotell för två.

Visa mindre

Rekommenderade hotell