Maldiverna

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar  lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa. Läs mer

Res till Maldiverna om du vill uppleva en tropisk drömvärld med turkosa laguner, vajande kokospalmer och overkligt vita stränder. På någon av våra hotellöar  lever du ett bortskämt barfotaliv med modernt designade faciliteter, sportmöjligheter, spa, pooler, snorkling och högklassiga restauranger. Inte konstigt att många väljer Maldiverna för sin bröllopsresa.

Ett land av korall
På kartan ser Maldiverna ut som pyttesmå kaksmulor på en blå duk. Allt land är skapat av korallbildningar på en vulkanisk havsrygg och landets högsta punkt ligger bara drygt två meter över havet. Barriärrev skyddar öarna från vågor och bildar laguner med världens kanske bästa förutsättningar för snorkling.

Resa till Maldiverna
Du reser till Maldiverna med reguljärflyg som landar på den särskilda flygplatsön intill landets huvudstad Male’. Därifrån tas du till din paradisö med sjöflygplan eller båt, beroende på avstånd. Vi har valt ut resorthotell i olika storlekar och prislägen, så att du lätt kan hitta något som passar dig.

Sex ögrupper

  • Ari atoll – välj mellan tre olika hotellöar med allt från prisvärda bungalower till femstjärniga hotell.
  • Lhaviyani atoll – bo på Kuredu Island Resort & Spa med tre kilometer av vita stränder och en liten golfbana.
  • North Male’ atoll – vårt hotell ligger på en paradisö, nära nog för dagsutflykter till huvudstaden Male’.
  • Gaafu Alifu atoll – träning, hälsa, god mat  och relax är i fokus på vårt nya koncepthotell Robinson.
  • Meemu atoll – en av Maldivernas hemligaste atoller med fantastisk dykning och snorkling.
  • Raa atoll – med dussintalsorörda smorklingsrev och ett ayurveda-spa.

 

Visa mindre

Rekommenderade hotell