Presentkort

E-presentkort eller traditionellt plastkort

Sänd kortet laddat snabbt och enkelt via SMS eller som e-post. Presentkortet gäller på resor som är bokade på tui.se. Ingen expeditionsavgift. 

Köp e-presentkort eller presentkort via sms

Ladda ditt presentkort

Har du ett oladdat presentkort kan du enkelt ladda det med önskat värde. Du kan ladda ditt presentkort dagtid mellan kl 08.00-20.00.

Ladda med ett engångsbelopp

Presentkortssaldo

Hur mycket pengar har jag kvar på presentkortet? Här kan du få besked om ditt saldo på presentkortet. Du fyller i din 16-siffriga kod, så ha presentkortet tillhanda.
Presentkortet går inte att lösa in till kontanter. 

Se presentkortssaldo

Frågor & Svar om e-presentkort 

Är det säkert?

Dina kreditkortsuppgifter sänds över en krypterad förbindelse till kortinlösen med samma form av säker kryptering som du använder t.ex på din Internetbank. Använder du Internet Explorer kan du kontrollera att du är uppkopplad över en säker förbindelse genom att du ser ett gult hänglås nere i högra hörnet av Internet Explorer. Andra webbläsare kan ha andra symboler för att visa att överföringen är krypterad. 
Så fort din betalning blivit mottagen, skickas presentkortet till mottagaren vid den tidpunkt du valt.

Betala resan med presentkort

Du kan betala delar av eller hela resa med presentkort per telefon och här på webben. Med plastkorten och e-presentkorten kan du betala direkt via hemsidan. Du följer enkelt instruktionerna i betalningsdelen. Papperspresentkorten måste skickas in.
Presentkortet går inte att lösa in till kontanter.
Skicka dem rekommenderat till:
TUI Sverige AB, att: Kundreskontra,117 85  Stockholm.

Hur länge gäller presentkortet?

Tre år. Utgångsdatum står tydligt markerat på SMS och e-postmeddelandet. 
Vad händer om mottagaren råkar radera presentkortet sänt som SMS från sin mobil?Det är viktigt att du skriver ut kvittot som visas på skärmen efter att du genomfört köpet. Har du ingen skrivare går det bra att anteckna referensnumret. Detta referensnummer använder du vid kontakt med oss så att vi kan kan hjälpa dig , t.ex för återutskick av presentkortet om mottagaren råkat radera sitt SMS.

Hur betalar mottagaren sin resa?

SMS:et eller e-postpresentkortet innehåller ett unikt nummer/kod som mottagaren anger vid sin betalning av resan på tui.se. Vid SMS anges också mobilnumret. Beroende på beloppet som du laddar presentkortet med kan mottagaren betala delar av eller hela resans belopp med presentkortet.